Cotlete de porc cu piure de mere din: mere, zahar, apa, otet de mere, ulei de struguri, ceapa, cotlete de porc, sare, piper, unt, ulei de canola. Poate te intereseaza si Cotlet de porc la tigaie cu sos Ingrediente: 2 kg mere, curatate si taiate cuburi 1½ căni de zahăr 3 căni de apă ½ […]
Reteta zilei: Supa de rosii cu fructe de mare
Supa de rosii cu fructe de mare din: file de peste, scoici, creveti, ceapa, fenicul, usturoi, fulgi de ardei rosu, vin alb sec, rosii, supa, ulei de masline, paine frecata cu usturoi. Ingrediente: 4 fileuri de peste, dupa preferinta. 1 kg scoici 8 creveti, decorticati 1/2 kg scoici fara cochilie ½ ceapa, felii subtiri […]
Reteta zilei: Pulpa de porc la cuptor in crusta de condimente
Pulpa de porc la cuptor in crusta de condimente din: pulpa de porc, mustar, caise uscate, usturoi, cimbru, rozmarin, fulgi de chili, sare, piper. Poate te intereseaza si Friptura de porc in crusta Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 1/4 cană muștar 1/4 cana de caise uscate 3 catei de usturoi 1 lingura cimbru proaspat, […]
Reteta zilei: Creveti cu sos de hrean
Creveti cu sos de hrean din: condimente, unt, bere, apa, creveti, ketchup, hrean, suc de lamaie, piper cayenne. Ingrediente pentru creveti: 2 1/2 linguri condimente pentru fructe de mare 3 linguri de unt 1 cana de bere 1 cana cu apa 20-30 creveti, decorticati Ingrediente pentru sos: 6 linguri de ketchup 1/2 lingura de […]
Reteta zilei: Muschi de porc umplut cu bacon
Muschi de porc umplut cu bacon din: bacon, crema de branza, ardei iute, boia, muschi de porc, zahar brun, sare, piper. Poate te intereseaza si Muschi de porc cu sos de caise si mustar Ingrediente: bacon feliat 180gr cremă de brânză 1 ardei iute, cuburi 1 lingurita boia de ardei 2 muschi de porc, aproximativ […]