6 Cocktailuri pentru seara de Revelion – gustoase si usor de preparat

Printeaza

Cocktailuri pentru seara de Revelion:

Cocktailuri pentru seara de Revelion

Reteta zilei: Punch cu suc de limeta

Punch_cu_suc_de_limeta_05

Punch cu suc de limeta din: zahar, apa, suc de limeta, suc de ananas, campari, rom, vin spumant, gheata, portocala, limeta.   Ingrediente: 1 1/4 cani de zahar 1 1/4…

Read more »

Punci cu portocale si scortisoara

Punci_cu_portocale_si_scortisoara

Punci cu portocale si scortisoara din: vin rosu, portocale, batoane de scortisoara, zahar brun, cuisoare. Ingrediente: 1 litru vin rosu 2 portocale 4 batoane de scortisoara 100 g zahar brun…

Read more »

Reteta zilei: Cocktail mojito cu aroma de zmeura

Cocktail_mojito_cu_aroma_de_zmeura_04

Cocktail mojito cu aroma de zmeura din: sifon, menta, gheata, bacardi cu aroma de zmeura.   Ingrediente: Sifon menta proaspata gheata Bacardi cu aroma de zmeura     Mod de…

Read more »

Reteta zilei: Cocktail bourbon cu campari si vermut

Cocktail_bourbon_cu_campari_si_vermut_06

Cocktail bourbon cu campari si vermut din: bourbon, vermut, campari, lamaie.   Ingrediente: 65ml bourbon 30ml vermut dulce 30ml campari Lamaie, pentru ornat     Mod de preparare: Adaugati bourbon,…

Read more »

Reteta zilei: Cocktail Margarita cu miere si lamaie

Cocktail_Margarita_cu_miere_si_lamaie_02

Cocktail Margarita cu miere si lamaie din: sare, tequila, suc de lamaie, miere, gheata. Ingrediente: sare 1/2 cana tequila 4 linguri suc de lamaie 2-3 linguri de miere gheata    …

Read more »

Reteta zilei: Lichior de oua cu aroma de cocos

Lichior_de_oua_cu_aroma_de_cocos_07

Lichior de oua cu aroma de cocos din: oua, zahar, esenta de vanilie, rom, nucsoara, smantana, lapte de cocos, nuca de cocos.   Ingrediente: 2 oua 3 linguri de zahar…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.