Piept de curcan la cuptor pe pat de pastarnac din: pastarnac, ulei de masline, sare, piper, unt, rozmarin, cimbru, curcan. Ingrediente: 3-4 bucati pastarnac, decojit ulei de masline sare piper negru grosier 3 linguri unt nesărat 1 linguriță frunze de rozmarin tocat 1 linguriță frunze de cimbru tocat 1 piept de curcan Mod de preparare: […]
Reteta zilei: Cartofi cu rozmarin si piper la cuptor
Cartofi cu rozmarin si piper la cuptor din: cartofi, sare de mare, rozmarin, piper. Ingrediente: 2 kg cartofi 1 lingura sare de mare 1 varf lingurita rozmarin proaspat tocat piper negru proaspăt măcinat, dupa gust Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200 de grade. Taiati în jumătate cartofii si asezati intr-o tava pe foaie […]
Reteta zilei: Orez cu carne si legume prajite
Orez cu carne si legume prajite din: ulei de susan, ceapa, mazare, usturoi, oua, friptura, sos de soia, ghimbir, sriracha, orez, ceapa
Reteta zilei: Cotlete de porc in crusta de pesmet aromat
Cotlete de porc in crusta de pesmet aromat din: cotlete de porc, lapte batut, pesmet, sare, patrunjel, praf de usturoi, marar, piper, ulei. Ingrediente: 4 cotlete de porc fără os ½ cana lapte bătut 1 cană de pesmet 1 linguriță de sare 1 linguriță pătrunjel uscat ¼ linguriță praf de usturoi ¼ linguriță mărar uscat […]
Berbecut cu caise si curmale
Berbecut cu caise si curmale: carne de berbecut, caise deshidratate, curmale, ceapa, menta verde, coriandru verde, usturoi, suc de portocale, ulei de masline, condimente, nucsoara, seminte de susan, pasta de tomate, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de berbecut, taiata cuburi 250 g caise deshidratate 6 curmale proaspete, taiate in doua, fara samburi 1 ceapa, […]