5 Retete Pentru Masa de Pasti 2016

Printeaza

Pentru Masa de Pasti:

Piept_de_curcan_la_cuptor_pe_pat_de_pastarnac_06

Reteta zilei: Piept de curcan la cuptor pe pat de pastarnac

Piept de curcan la cuptor pe pat de pastarnac din: pastarnac, ulei de masline, sare, piper, unt, rozmarin, cimbru, curcan. Ingrediente:  3-4 bucati pastarnac, decojit ulei de masline sare piper negru grosier 3 linguri unt nesărat 1 linguriță frunze de rozmarin tocat 1 linguriță frunze de cimbru tocat 1 piept de curcan Mod de preparare: […]

Reteta cartofi fierti

Reteta zilei: Cartofi cu rozmarin si piper la cuptor

Cartofi cu rozmarin si piper la cuptor din: cartofi, sare de mare, rozmarin, piper. Ingrediente:  2 kg cartofi 1 lingura sare de mare 1 varf lingurita rozmarin proaspat tocat piper negru proaspăt măcinat, dupa gust Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200 de grade. Taiati în jumătate cartofii si asezati intr-o tava pe foaie […]

Orez_cu_carne_si_legume_prajite_04

Reteta zilei: Orez cu carne si legume prajite

Orez cu carne si legume prajite din: ulei de susan, ceapa, mazare, usturoi, oua, friptura, sos de soia, ghimbir, sriracha, orez, ceapa

Cotlete_de_porc_in_crusta_de_pesmet_aromat_06

Reteta zilei: Cotlete de porc in crusta de pesmet aromat

Cotlete de porc in crusta de pesmet aromat din: cotlete de porc, lapte batut, pesmet, sare, patrunjel, praf de usturoi, marar, piper, ulei. Ingrediente:  4 cotlete de porc fără os ½ cana lapte bătut 1 cană de pesmet 1 linguriță de sare 1 linguriță pătrunjel uscat ¼ linguriță praf de usturoi ¼ linguriță mărar uscat […]

Berbecut_cu_caise_si_curmale

Berbecut cu caise si curmale

Berbecut cu caise si curmale: carne de berbecut, caise deshidratate, curmale, ceapa, menta verde, coriandru verde, usturoi, suc de portocale, ulei de masline, condimente, nucsoara, seminte de susan, pasta de tomate, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de berbecut, taiata cuburi 250 g caise deshidratate 6 curmale proaspete, taiate in doua, fara samburi 1 ceapa, […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.