5 Retete culinare cu creveti

Printeaza

Retete culinare cu creveti:

Salata_cu_creveti_branza_si_icre_de_somon

Salata cu creveti, branza si icre de somon

Salata cu creveti, branza si icre de somon din: creveţi roz, brânză feta, castravete, ridichi, salată verde mare (lăp­tucă, cicoare, batavia sau romană), icre de somon (sau de păstrăv), ulei de măsline, lamaie, ceapa noua, menta, sare, piper. Ingrediente: 400 g de creveţi roz, fierţi 150 g de brânză feta 1 castravete mare 1 legă­tură de ridichi 1 salată verde mare (lăp­tucă, cicoare, […]

Mancare_de_bulgur_cu_rosii_si_creveti

Mancare de bulgur cu rosii si creveti

Mancare de bulgur cu rosii si creveti din: bulgur (sau cuşcuş), roşii, salată romană, castraveţi, creveţi mari, ceapa verde, lamaie, pă­trunjel cu frunze plate, ulei de măsline, sare, piper. Ingrediente: 200 g de bulgur (sau cuşcuş) 1 kg de roşii 1 salată romană 2 castraveţi 18 creveţi mari 1 legătură de cepe verzi mici 2 lămâi 2 legături de pă­trunjel cu frunze plate 100 […]

Creveti_cu_sos_de_unt_03

Reteta zilei: Creveti cu sos de unt

Creveti cu sos de unt din: creveti, ulei de masline, sare, piper, usturoi, unt, patrunjel, lamaie. Poate te intereseaza si: Creveti la cuptor cu sos de coriandru Creveti cu sote de dovlecei Paste cu creveti, broccoli si busuioc Ingrediente:  1 kg creveți, decorticati 2 linguri de ulei de masline 1 linguriță sare 1 linguriță de […]

Linguine_cu_creveti_si_anghinare_06

Reteta zilei: Linguine cu creveti si anghinare

Linguine cu creveti si anghinare din: linguine, ulei, unt nesarat, usturoi, creveti, sare de mare, piper negru, inimi de anghinare, patrunjel, coaja de lamaie, suc de lamaie, parmezan. Poate te intereseaza si:  Salata de paste cu bacon si rosii cherry Paste cu dovlecel, smantana si parmezan Chiftelute de pui cu sos de rosii si paste […]

Salata_calda_de_fasole_cu_creveti_si_cimbru

Salata calda de fasole cu creveti si cimbru

Salata calda de fasole cu creveti si cimbru din: fasole fava, creveţi mari, ulei de măs­line, oţet balsamic, cimbru, sare, piper.   Ingrediente: 2 kg de fasole fava, proaspătă 18 creveţi mari, decongelaţi 100 ml de ulei de măs­line o lingură de oţet balsamic o legă­tură de cimbru de grădină sare piper     Mod de preparare: Curăţaţi fasolea […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.