5 RETETE cu Cartofi

Printeaza

RETETE cu Cartofi:

Cartofi_copti_umpluti_cu_pui_si_bacon_08

Reteta zilei: Cartofi copti umpluti cu pui si bacon

Cartofi copti umpluti cu pui si bacon din: cartofi pipet de pui, condimente, dressing, bacon, ceapa verde, branza rasa, ulei, unt, smantana. Ingrediente:  6 cartofi 1 piept de pui mix de condimente, dupa preferinta 2 linguri dressing, dupa prferinta 4 felii bacon 3-4 fire ceapa verde 1 1/2 cana de branza rasa ulei si unt […]

Cartofi_dulci_copti_cu_aroma_de_salvie_06

Reteta zilei: Cartofi dulci copti cu aroma de salvie

Cartofi dulci copti cu aroma de salvie din: ulei de masline, usturoi, sirop de artar, scortisoara, piper cayenne, sare, piper, cartofi dulci, salvie, parmezan. Ingrediente:  1/3 ceasca ulei de măsline 2 catei de usturoi, ras 1 lingura plus 1 lingurita sirop de arțar 1/8 linguriță scorțișoară 1 vârf de cuțit de piper cayenne sare si […]

Cartofi_dulci_umpluti _05

Reteta zilei: Cartofi dulci umpluti

Cartofi dulci umpluti din: cartofi dulci, sunca, spanac, mozzarella, sare, ceapa verde. Ingrediente:  4 cartofi dulci 2 felii șuncă, cuburi 1 ½ cesti de spanac gatit 1 cană mozzarella, tocata 1 linguriță de sare 2 cepe verzi, tocate Mod de preparare: Pregatiti ingredientele. Incalziti spanacul. Dati cartofii dulci la microunde timp de 10 minute. Lasati sa […]

Cartofi cu sos picant

Reteta zilei: Cartofi wedges cu sos picant

Cartofi wedges cu sos picant din: cartofi, usturoi, ulei de masline, condimente, sos iute, unt. Ingrediente:  2 kg cartofi 3 catei de usturoi zdrobit 3 linguri ulei de măsline 2 lingurite condimente 1/4 ceasca sos iute 3 linguri de unt Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 200C. Taie cartofii în felii. Adauga cartofii intr-un castron […]

Cartofi_dulci_cu_iaurt_si_fulgi_de_ovaz_04

Reteta zilei: Cartofi dulci cu iaurt si fulgi de ovaz

Cartofi dulci cu iaurt si fulgi de ovaz din: cartofi dulci, zahar brun, scortisoara, nucsoara, unt, iaurt, fulgi de ovaz. Ingrediente:  4 cartofi dulci 2 linguri de zahăr brun ½ lingurita scortisoara ¼ lingurita nucsoara 2 linguri unt ½ ceasca iaurt 1 cană fulgi de ovaz Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200C. Așezați […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.