Somon cu umplutura de migdale si tarhon din: somon, lămâi, pătrunjel, tarhon, firimituri de pâine (pesmet cu granulaţie mai mare), unt, migdale, sare, piper. Ingrediente: 1,5-2 kg somon 2 lămâi 100 g pătrunjel 100 g tarhon 50 g…
5 Preparate pentru Craciun – retete
PrinteazaPreparate pentru Craciun:
Supa de curcan cu galuste de carne
Supa de curcan cu galuste de carne din: curcan, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, telina, mazare, smantana, paine, lapte, ou, usturoi, pesmet, patrunjel verde, sare, piper. Ingrediente: 500 g curcan…
Piept de curcan umplut cu ciuperci
Piept de curcan umplut cu ciuperci din: piept de curcan, bacon, ciuperci, ceapa verde, usturoi verde, ardei gras, sare, piper, bere blonda. Ingrediente: 1 piept de curcan 100 g bacon…
Reteta zilei: Chiftelute de curcan cu sos de rosii
Chiftelute de curcan cu sos de rosii din: ulei de masline, ceapa, nuci de pin, usturoi, patrunjel, busuioc, seminte de fenicul, pesmet, ricotta, parmezan coaja de lamaie, ou, carne tocata…
Piept de curcan cu sos de legume
Piept de curcan cu sos de legume din: piept de curcan, lamai, ardei gras, ceapa, usturoi, rosii, curry, patrunjel verde, busuioc uscat, ulei de masline, sare, piper, vin. Ingrediente: 1…