5 idei pentru masa de Pasti – usor de preparat

Printeaza

Retete pentru masa de Pasti:

Friptură de miel cu hribi

Miel_1Friptură de miel cu hribi din: pulpe de miel, hribi, piper, boia, cimbru, patrunjel, usturoi, ulei, vin si foi de dafin. Ingrediente: 2 pulpe de miel 500 g hribi 1…

Read more »

Grătar din carne de miel cu sos de legume

MielGrătar din carne de miel cu sos de legume din: usturoi, cimbru, rozmarin, suc de lamaie, ulei de masline, carne de miel, dovlecel, ardei gras, vanta, usturoi, ceapa, ulei de…

Read more »

Pulpa de miel la cuptor cu legume si sos

Pulpa_de_miel_la_cuptor_cu_legume_si_sosPulpa de miel la cuptor cu legume si sos din: pulpa de miel, sos harissa, usturoi, sare, piper, rozmarin, cartofi, suc de lamaie, ceapa, rosii tocate, foi de dafin, scortisoara,…

Read more »

Pateuri cu carne de miel

Pateuri_cu_carne_de_mielPateuri cu carne de miel din: sifon, otet, sare, ulei, faina, margarina, organe de miel, oua, paine, lapte, smantana, marar, patrunjel si ceapa verde. Ingrediente:

Read more »

Reteta zilei: Pulpa de miel cu morcovi copti si piure de pastarnac

Pulpa_de_miel_cu_morcovi_copti_si_piure_de_pastarnacPulpa de miel cu morcovi copti si piure de pastarnac din: pulpa de miel, pastarnac, morcovi, lamaie, rozmarin, cimbru, ulei de masline, usturoi, unt, lapte,

1 comentariu

  1. Friptura de miel mi se pare cea mai interesanta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.