5 Aperitive pentru Masa de Craciun

Printeaza

Aperitive pentru Masa de Craciun:

Bruschete_cu_branza_de_capra_si_ciuperci_06

Reteta zilei: Bruschete cu branza de capra si ciuperci

Bruschete cu branza de capra si ciuperci din: bagheta, ulei de masline, ciuperci, praz, sare, cimbru, rozmarin, usturoi, branza de capra, smantana, piper, arpagic. Ingrediente:  1 bagheta, tăiata felii 4 linguri ulei de masline 1 kg ciuperci 1 praz 1/2 linguriță sare 1 lingura frunze de cimbru, tocat 1 lingurita de rozmarin proaspat, tocat 2 […]

Gustari_cu_mozzarella_busuioc_si_rosii

Gustari cu mozzarella, busuioc si rosii

Gustari cu mozzarella, busuioc si rosii din: mozzarella, roşii cherry, busuioc proaspăt, ulei de măsline extravirgin, sare, piper macinat, boabe de piper negru. Ingrediente: 150g mozzarella 200g roşii cherry câteva frunze de busuioc proaspăt 2 linguri de ulei de măsline extravirgin sare şi piper proaspăt măcinat boabe de piper negru pentru decor Mod de preparare: Se spală roşiile […]

Gustari_cu_smochine

Gustari cu smochine

Gustari cu smochine din: smochine, branza de capra, prosciutto, miere, cimbru, piper. Ingrediente:  8 smochine 150 g brânză de capră 4 felii de prosciutto miere cimbru proaspăt piper proaspăt măcinat Mod de preparare: Spală smochinele sub jet de apă rece, şterge-le cu un prosop de hârtie şi crestează-le în patru. Aşază-le direct pe platou şi […]

Bruschete_cu_avocado_si_fructe_de_mare_04

Reteta zilei: Bruschete cu avocado si fructe de mare

Bruschete cu avocado si fructe de mare din: avocado, suc de lamaie, sare de mare, paine, homar, ardei iute, arpagic, ulei de masline. Ingrediente:  2 avocado 2 lingurite suc proaspat de lamaie sare de mare 4-6 felii de pâine 120 gr homar, maruntit 1 ardei iute, felii subțiri 2 lingurite arpagic tocat ulei de măsline […]

Gustari_cu_cartofi_dulci_06

Reteta zilei: Gustari cu cartofi dulci

Gustari cu cartofi dulci din: cartofi dulci, ulei de masline, sos de rosii, mozzarella, salam picant.   Ingrediente: 1-2 cartofi dulci mici 1-2 lingurite ulei de măsline 5 linguri sos de rosii 1 cană mozzarella rasa 15 felii salam picant   Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200C si se aseaza hartie de copt […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.