Orez cu coada de porc si spanac din: spanac, usturoi, ceapa, ardei gras, cimbru, telina, ardei iute, orez brun, ulei de masline, piper, lapte de cocos, apa, supa, coada de porc. Ingrediente: 2 cesti de spanac, tocat 3 catei de usturoi 2 cepe, tocate 1 ardei gras, tocat 3 crengute de cimbru proaspat 1 […]
4 Retete Culinare pentru Masa de Craciun
PrinteazaRetete Culinare pentru Masa de Craciun:
Reteta zilei: Chiftlelute de porc la cuptor cu sos picant
Chiftlelute de porc la cuptor cu sos picant din: carne tocata de porc, ceapa, usturoi, menta, amidon, zahar, sos de peste, sos de soia, fulgi de ardei rosu, limeta, apa. Ingrediente: 1 kg carne tocata de porc 1 ceapa, tocata 1 catel de usturoi, tocat 2-3 linguri menta, tocata 2 linguri de amidon 2 […]
Reteta zilei: Cotlete delicioase de porc la gratar
Cotlete delicioase de porc la gratar din: cotlete de porc, sos, lamaie, condimente. Ingrediente: 3 cotlete de porc 3-4 linguri sos pentru marinata, dupa preferinta 1/2 de lamaie Condimente, dupa preferinta Mod de preparare: Spalati carnea de porc, adaugati suc de lamaie, amestecati, apoi clatiti din nou cu apa rece. Uscati carnea […]
Reteta zilei: Cotlet de porc umplut
Cotlet de porc umplut din: cotlet de porc, ulei de masline, ceapa rosie, fenicul, usturoi, carnati, patrunjel, cimbru, cirese uscate, paine veche, sare, piper, supa de pui, sirop de artar, boabe de mustar. Ingrediente: 2 kg cotlet de porc 2 linguri ulei de masline 1 ceasca ceapa rosie, tocata 1 ceasca fenicul, tocat 4 […]
Pofta buna!