3 retete de dulceturi preparate in casa

Printeaza

Pentru ca toamna a venit cu o bogatie de culori oferite de fructele proaspete, camara noastra cere sa fie umpluta cu cele mai gustoase conserve. Fie ca vreti sa preparati gemuri, dulceturi sau compoturi, aici veti gasi sfaturi si retete utile privind conservarea fructelor preferate.

Dulceata

Dulceata de rubarba cu lamaie si vanilie

Dulceata_de_rubarba_cu_lamaie_si_vanilieDulceata de rubarba cu lamaie si vanilie din: rubarba, zahar, pastaie de vanilie, lamaie. Ingrediente: 1 kg rubarbă 1 kg zahăr miezul de la o păstaie de vanilie 1 lămâie   Mod de preparare: Se curăţă tijele de rubarbă şi se taie bucăţele cam de 1,5-2 cm, apoi se pun la macerat cu zahăr, de…

Read more »

 

Dulceaţă de merisoare cu ananas

DulceataDulceaţă de merisoare cu ananas din: ananas, merisoare, apa, zahar. Ingrediente: 600 g ananas cubulete mici 400 g merisoare 250 ml apa 500 g zahar   Mod de preparare: Cureţi ananasul de coajă, îl tai cubuleţe, după care îl cântăreşti. Ai nevoie de 600 g. Merişoarele le cureţi de codiţe şi moţ. Faci un sirop…

Read more »

Dulceaţă de mure cu lamaie

Dulceata_de_mure_cu_lamaieDulceaţă de mure cu lamaie din: mure, zahar, lamaie, zahar vanilat, vin rosu. Ingrediente: 1 kg mure 1 kg zahar 1 lamaie 3 plicuri zahar vanilat 50 ml vin rosu       Mod de preparare: Alegi mure cât mai proaspete şi mai întregi şi le treci pe sub jet de apă rece, apoi le…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.