Cotlete la tigaie cu ciuperci din: cotlete, ciuperci, smantana, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete cu os 8 ciuperci proaspete 200 ml smântână de gătit 2 linguri ulei pătrunjel sare piper Mod de preparare: Se pregăteşte întâi sosul, pentru care ciupercile bine spălate se feliază şi se pun într-o tigâie. Se călesc 10 minute, […]
3 Retete culinare cu carne de porc – usor de preparat
Printeaza3 Retete culinare cu carne de porc: Carnea de porc este un ingredient versatil și apreciat în bucătăria internațională, oferind o gamă largă de posibilități culinare.
De la preparatele tradiționale și comfort food-ul îmbietor, până la inovații gastronomice și reinterpretări moderne, rețetele culinare cu carne de porc sunt mereu în topul preferințelor gurmanzilor.
Îmbinând aroma bogată și textura suculentă a cărnii de porc cu diverse ingrediente și tehnici de gătit, aceste rețete satisfac cele mai rafinate gusturi și vor transforma orice masă într-o experiență memorabilă.
Retete culinare cu carne de porc:
Supe de porc
Supe de porc: Supa de varza cu limba de porc si smantana Supa de varza cu limba de porc si smantana din: morcovi, rădăcină de pătrunjel şi păstârnac, telina, gulie, limba de porc, otet, foi de dafin, ceapa, varză, kaizer afumat, chimen măcinat, sare, piper, boia, ulei, smântână, mărar proaspăt sau uscat, orez cu bob rotund. Ingrediente: 2 morcovi câte 1 rădăcină […]
Tocana de cartofi cu sunca de porc si fasole
Tocana de cartofi cu sunca de porc si fasole din: cartofi, ulei de masline, praz, sunca de porc, mustar cu boabe, oua, fasole in sos de rosii. Ingrediente: 600g de cartofi, tăiaţi în cubuleţe 2 linguri ulei de măsline 2 fire de praz, capetele îndepărtate, apoi spălate si feliate 175g de şuncă de porc tocată […]