Prajitura curcubeu din: piscoturi, frisca, kiwi, capsune, lamai, afine, mandarine, gelatina, zahar. Ingrediente: 1 pachet pişcoturi 1,3 l frişcă 3 kiwi 500 g căpşuni 2 lămâi 200 g afine 2 cutii mandarine 2 plicuri tort-gelee roşu 10 linguri zahăr 3 plicuri gelatină Mod de preparare: Tai 200 g din cantitatea de căpşuni pe lung, […]
25 de Retete de Prajituri Gustoase
PrinteazaRetete de Prajituri Gustoase:
Prajitura cu branza dulce si glazura de cacao
Prajitura cu branza dulce si glazura de cacao din: Ingrediente: 400 g margarină 250 g zahăr 3 ouă 1/2 cană lapte 200 g brânză dulce 3 linguri zahăr 1 linguriţă bicarbonat de sodiu 400 g făină. Pentru glazură: 200 g zahăr 200 g margarină sau unt 2 linguri cacao bomboane-ornament Mod de preparare: Pregăteşti […]
Prajitura cu mere si biscuiti
Prajitura cu mere si biscuiti din: biscuiti, nuci, unt, branza de vaci, mascarpone, lamaie, oua, zahar, mere. Ingrediente: 150 g biscuiţi 50 g nuci prăjite 50 g unt 250 g brânză dulce de vaci 250 g brânză Mascarpone coaja rasă de la 1 lămâie 1 lingură suc de lămâie 2 ouă 100 g zahăr 400 […]
Prajitura Capsunica
Prajitura Capsunica din: oua, lapte, zahar, ulei, capsune, faina, esenta de rom, praf de copt. Ingrediente: 2 ouă 1 pahar lapte 2 pahare zahăr 1 pahar ulei 1/2 kg căpşune făină cât cuprinde esenţă de rom 1 praf de copt Mod de preparare: Intr-un castron, amesteci ouăle cu zahărul, până totul devine o […]
Reteta prajitura cu foi
Reteta prajitura cu foi din: oua, lapte, ulei, zahar, faina, amoniac, margarina, amidon, rom, nuca de cocos. Ingrediente: Pentru foi: 1 ou 8 linguri lapte 8 linguri ulei 8 linguri zahăr 1 linguriţă amoniac 2 plicuri zahăr vanilat 1/2 linguriţă coajă de lămâie rasă făină cât cuprinde Pentru cremă: 1.250 ml lapte 3 ouă 15 […]
Prajitura cu morcovi si mascarpone
Prajitura cu morcovi si mascarpone din: oua, zahar, faina, zahar vanilat, morcov, praf de copt cu sofran, ulei, mascarpone, frisca, gelatina, lamaie, bomboane. Ingrediente: Pentru blat: 6 ouă 150 g zahăr tos 200 g făină 1 plic zahăr vanilat 120 g morcov ras 1 plic praf de copt cu şofran 50 ml ulei Pentru cremă: […]
Reteta prajitura cu iaurt
Reteta prajitura cu iaurt din: piscoturi, mantana, iaurt, zahar, gelatina, cacao, kiwi, portocala, bezele. Ingrediente: 1 pachet pişcoturi 2 căni smântână 1 cană iaurt gras 2 pliculeţe zahăr vanilat 1 pliculeţ gelatină 2-3 linguri zahăr 1 lingură cacao 1 kiwi 1 portocală 1 pungă mică bezele albe Mod de preparare: Amesteci smântână cu iaurtul, […]
Prajitura aromata cu cafea
Prajitura aromata cu cafea din: oua, lapte, unt, zahar, faina, cacao, cafea, praf de copt, branza, esenta de vanilie. Ingrediente: Pentru blat: 4 ouă 100 ml lapte 150 g unt 200 g zahăr 350 g făină 50 g cacao 2 linguri cafea solubilă 1 praf de copt Pentru cremă: 200 g brânză dulce 100 g […]
Cum se prepara Prăjitură cu dovleac și ciocolată (VIDEO)
Prăjitură cu dovleac și ciocolată: Cum se prepara Prăjitură cu dovleac și ciocolată: Pofta buna!
Prajitura Rigo-Jancsi cu bomboane colorate
Prajitura Rigo-Jancsi cu bomboane colorate din: oua, zahar, apa, cacao, faina, smantana, ciocolata, lapte, nes, unt, frisca, glazura, bomboane. Ingrediente: Pentru blat: 6 ouă 70 g zahăr 70 ml apă rece 30 g cacao 60 g făină Pentru sirop: 20 g zahăr 100 ml apă Pentru cremă: 600 ml smântână dulce pentru frişcă 2 ciocolate amărui 2 […]
Prajitura in stil italian
Prajitura in stil italian din: zahar, miere, migdale, alune, nuci, fructe uscate, faina, praf de copt, cacao, scortisoara, ghimbir, nucsoara, zahar pudra. Ingrediente: 200 g zahăr 1 pahar miere lichidă 250 g amestec de migdale, alune şi nuci 100 g fructe uscate 180 g făină 1/2 linguriţă praf de copt 2 linguri cacao 1 linguriţă scorţişoară […]
Prajitura fina cu smantana
Prajitura fina cu smantana din: faina, zahar, bicarbonat, oua, smantana, caju. Ingrediente: Pentru blat: 500 g făină 200 g unt 250 g zahăr 1 linguriţă bicarbonat 2 ouă 500 g smântână Pentru cremă: 1 kg smântână cu 30% grăsime 150 g zahăr 200 g caju sfărâmat Mod de preparare: Pentru blat, mixezi ouăle cu […]
Prajitura de dovleac cu seminte de pin
Prajitura de dovleac cu seminte de pin din: unt, pulpa de dovleac, oua, zahar, sare, faina, praf de copt, seminte de pin. Ingrediente: 150 g unt 300 g pulpă de dovleac 4 ouă 200 g zahăr 1 pachet de zahăr vanilat sare 300 g făină 1 pachet de praf de copt 100 g seminţe de […]
Cum se prepara Prajitura cu branza de vaci si bezea (VIDEO)
Prajitura cu branza de vaci si bezea: Cum se prepara Prajitura cu branza de vaci si bezea: Pofta buna!
Prajitura cu frisca si cirese
Prajitura cu frisca si cirese din: foitaj, faina, compot de cirese, amidon, zahar pudra, frisca, zahar vanilat, intaritor de fructe. Ingrediente: 300 g foitaj făină 600 g compot de cireşe 2 linguri amidon alimentar 2 linguri zahăr pudră 500 ml frişcă 2 plicuri zahăr vanilat 1 plic întăritor de fructe Mod de preparare: Intinzi […]
Prajitura cu ness si cacao
Prajitura cu ness si cacao din: oua, zahar, ulei, cacao, ness, esenta de vanilie, faina, lapte, unt. Ingrediente: Pentru blat: 7 ouă 2 căni zahăr 1/2 cană ulei 1 linguriţă cacao 1 linguriţă ness esenţă de vanilie 1 1/2 cană făină Pentru cremă: 500 ml lapte 3 linguriţe ness 3 linguri făină 250 g unt […]
Prajitura cu ciocolata in patru straturi
Prajitura cu ciocolata in patru straturi din: biscuiti Oreo, unt, ciocolata, oua, zahar, faina, crema de vanilie, vanilie, gelatina, smantana. Ingrediente: Pentru crusta: 300g de biscuiţi Oreo, crema îndepărtată 100g de unt, topit Pentru stratul de negresa: 100g de unt 140g de ciocolată amăruie, tocată, plus extra pentru decor 2 ouă medii 140g de zahăr […]
Prajitura cu fistic si miere
Prajitura cu fistic si miere din: unt, zahar, miere, fulgi de ovaz, fistic, caise. Ingrediente: 140 g de unt 140 g de zahăr brun 2 linguri de miere 175 g fulgi de ovăz 75 g de fistic mărunţit 140 g de caise Mod de preparare: Se pun 140 g de unt, 140 g de […]
Prajitura cu ceai si miere
Prajitura cu ceai si miere din: nectarine, caise, stafide, ceai, unt, miere, zahar pudra, coaja de citrice, scortisoara, condimente pentru prajituri, sare, coniac, oua, faina, praf de copt, nuci pecan, fondant. Ingrediente: 120 g nectarine uscate, mărunţite 120 g caise uscate, mărunţite 100 g stafide 2 ceşti cu ceai tare fierbinte Earl Grey 250 g […]
Prajitura cu mousse de cafea
Prajitura cu mousse de cafea din: oua, zahar, faina, cacao, praf de copt, esenta de vanilie, cafea instant, zahar pudra, nuci, migdale prajite,ciocolata, coniac. Ingrediente: 3 ouă 6 linguri cu zahăr 5 linguri cu făină 2 linguri cu cacao 1 plic cu praf de copt esenţă de vanilie Pentru mousse: 1 lingură cu cafea instant […]
Prajitura de lamaie cu sirop de limoncello
Prajitura de lamaie cu sirop de limoncello din: unt, zahar, oua, malai, migdale, praf de copt, lamaie, limoncello. Ingrediente: 50 g de unt 250 g de zahăr fin 3 oua 100 g de mălai fin 250 g de migdale măcinate 1 linguriţă praf de copt coaja rasă de la 3 lămâi sucul de la 1 […]
Prajitura in straturi cu cirese confiate
Prajitura in straturi cu cirese confiate din: unt, ciocolata neagra, cafea, faina, bicarbonat, zahar brun, oua, lapte batut, vanilie, zahar fin, smantana, fulgi de sare, zahar pudra, pudra, aurie, cirese confiate, trufe de ciocolata, bile de ciocolata. Ingrediente: Pentru aluat: 400 g unt nesărat 400 g ciocolată neagră (70% cacao) 50 ml cafea tare, fierbinte […]
Prajitura cu ciocolata si cafea (varianta)
Prajitura cu ciocolata si cafea din: biscuiti, unt, gelatina, apa, oua, zahar pudra, cafea, branza de vaci, vanilie, cacao, ciocolata, sos de ciocolata. Ingrediente: 200 g biscuiţi cu ciocolată şi nucă de cocos 100 g unt topit 15 ml gelatină 30 ml apă 4 gălbenuşuri 210 g zahăr pudră 60 ml cafea foarte tare 750 […]
Prajitura cu cacao si rom
Prajitura cu cacao si rom din: unt, zahar, oua, faina, cacao, praf de copt, lapte, zahar vanilat, esenta de rom. Ingrediente: Pentru blat: 250 g unt 200 g zahăr 6 ouă 400 g făină o lingură cacao 3 linguriţe praf de copt 5 linguri lapte Pentru cremă: un litru lapte 7 linguri zahăr 7 linguri […]
Prajitura de biscuiti
Prajitura de biscuiti din: biscuiti, ciocolata, oua, sare. Ingrediente: 300 g biscuiţi populari 100 g ciocolată de menaj 6 ouă un praf sare Mod de preparare: Ciocolata se pune la topit la foc mic, ruptă în bucăţi. Se amestecă din când în când. Se trage de pe foc şi se lasă să se răcorească. […]
Pofta buna!