2 Retete Gustoase (2015)

Printeaza

Retetele reprezintă ghiduri culinare care descriu pas cu pas modul de preparare a diferitelor mâncăruri sau băuturi. Ele pot fi simple sau complexe, în funcție de ingredientele și tehniciile culinare implicate. Retetele pot fi transmise din generație în generație, aducând în bucătărie tradiția și cultura unui anumit loc sau grup de oameni.

O retetă bine scrisă ar trebui să includă o listă detaliată de ingrediente necesare, precum și cantitățile exacte. De asemenea, reteta ar trebui să ofere instrucțiuni clare și concise cu privire la procesul de preparare, inclusiv etapele de pregătire, timpul și temperatura de gătire, precum și orice alte sfaturi sau trucuri relevante.

 

 

 

Retete Gustoase:

Retete_Salate_14

Reteta zilei: Frigarui de miel cu sos tzatziki

Frigarui_de_miel_cu_sos_tzatziki_07

Frigarui de miel cu sos tzatziki din: ulei de masline, cimbru, patrunjel, oregano, usturoi, lamaie, miel, ceapa rosie, ardei gras, sare, piper, castravete, iaurt, lamaie, rosii cherry, tortilla, branza feta.…

Read more »

 

 

 

 

Reteta zilei: Tocanita de miel cu legume si bacon

Tocanita_de_miel_cu_legume_si_bacon_12

Tocanita de miel cu legume si bacon din: praz, telina, ceapa, bacon, miel, pastarnac, morcov, cartofi, cimbru, rozmarin, dafin, supa de vita, bere, amidon, apa, mazare, patrunjel. Poate te intereseaza…

Read more »

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.