Fasole frecată cu mămăligă din: fasole, ceapa, boia dulce, usturoi, ulei si sare. Ingrediente: 300 g fasole uscata 1 ceapa mare 1 lingurita boia dulce 3 catei de usturoi 50 ml…
Fasole frecată cu mămăligă din: fasole, ceapa, boia dulce, usturoi, ulei si sare. Ingrediente: 300 g fasole uscata 1 ceapa mare 1 lingurita boia dulce 3 catei de usturoi 50 ml…
Gogosi cu mujdei de usturoi din: faina, apa, sare, drojdie, usturoi, ulei, usturoi si zeama de lamaie. Mod de preparare: 300 g faina aproximativ 200 ml apa sare 1 cubulet de…
Supa de ghebe din: ghebe, ceapa, morcov, telina, cartofi, ulei, chimen, boia, sare, piper si patrunjel verde. Ingrediente: 400-500 g ghebe 1 ceapa 1 morcov 1 pastarnac 1 telina mica 4-5…
Ciorbă de fasole cu legume din: fasole, morcovi, ceapa, ardei, dovlecel, telina, bulion, verdeata, sare, piper si ulei. Ingrediente: 300 g fasole alba uscata 2 morcovi 2 cepe 2 ardei 1…
O reteta delicioasa de crema de dovleac cu:dovleac, cartofi, ceapa, usturoi, maorcovi, telina, sare, smantana, unt, patrunjel verde. Ingrediente: 1 dovleac potrivit 4 cartofi 2 cepe 2 căţei de usturoi…
Sarmale de post din: varza murata, orez, ciuperci, paine prajita, morcovi, mere, ceapa, ulei, cimbru, sare, piper si boia. Ingrediente: varza murata 1 cana orez 2 cutii ciuperci 4 felii paine…
Ceapă umplută cu ciuperci, măsline şi nuci din: ceapa, ciuperci, masline, nuci, morcovi, telina, ulei, pasta de tomate, sare si piper. Ingrediente: 6 cepe 200 g ciuperci proaspete sau din conserva…
Ciorbă de fasole cu cimbru din: boabe de fasole, ceapa, morcovi, telina, cimbru, pulpa de rosii si sare. Ingrediente: 300 g boabe de fasole 1 ceapa 2 morcovi 2 frunze de…
Ruladă de gutui din: gutui, zahar, stafide, nuci si esenta de rom. Ingrediente: 1/2 gutui 200 g zahar 100 g stafide 100 g nuci 1 esenta de rom Mod de…
Vinete umplute cu anghinare din: vinete, sare, anghinare, oregano, boabe de piper, chimen, ceapa, usturoi, ulei si suc de lamaie. Ingrediente: 4 vinete sare 200 g funduri de anghinare (conservă)…
Ciuperci umplute din: ciuperci, margarina, patrunjel, rosii uscate, boia dulce, sare si piper. Ingrediente: 8-10 ciuperci cu palarii foarte mari 100 g margarina 1 legatura de patrunjel cateva rosii uscate…
Orez copt in dovleac din: dovleac, orez, ardei grasi, ceapa, pastarnac, patrunjel, supa de legume, piper si sare. Ingrediente: un dovleac placintar 60 gr de orez cu bob lung doi ardei…
O reteta savuroasa de tocanita de ciuperci din: ciuperci, ceapa, ardei gras, usturoi, ulei, rosii, sare, piper, patrujel, vin rosu si cimbru. Ingrediente: 1kg de ciuperci proaspete 1 ceapa 1…
Sarmale din praz din: praz, ciuperci, orez, ceapa, pasta de ardei, pasta de rosii, miere, vin, apa, ulei, sare si piper. Ingrediente: 2 kg praz 500 g ciuperci 100 g orez…
Telina umpluta din: telina, ceapa, ulei, usturoi, cartofi, nuci, cimbru, sare, piper si nucsoara. Ingrediente: 4 teline, cam de aceeasi dimensiune 2 cepe 150 ml ulei 4 catei de usturoi 2…
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.