15 Retete culinare cu carne de porc

Printeaza

Retete culinare cu carne de porc:

Ciolan_de_porc_cu_mere_si_castane

Ciolan de porc cu mere si castane

Ciolan de porc cu mere si castane din: ciolan de porc dezosat, ulei de măsline extravirgin,  arome (salvie, rozmarin, fructe de ienupăr), sare, piper negru, mere, castane. Ingrediente: 1 ciolan de porc dezosat ulei de măsline extravirgin arome (salvie, rozmarin, fructe de ienupăr) sare după gust piper negru 4 mere 1 castron mic de castane       Mod de preparare: Puneţi ciolanul de porc, […]

Muschi_de_porc_cu_ciuperci_si_compot_de_mar_si_ceapa

Muschi de porc cu ciuperci si compot de mar si ceapa

Muschi de porc cu ciuperci si compot de mar si ceapa din: muşchiuleţ de porc, ulei de măsline extravirgin, tulpină de ţelină, morcov, cepe verzi, vin alb sec, ciuperci champignon, usturoi, patrunjel, sare de mare, cristale de sare afumată. Ingrediente: 1 muşchiuleţ de porc de circa 500/600g ulei de măsline extravirgin 1 tulpină de ţelină 1 morcov 2 cepe verzi 125 ml […]

Porc_cu_cartofi_pastarnac_pere_si_plante_aromatice

Porc cu cartofi, pastarnac, pere si plante aromatice

Porc cu cartofi, pastarnac, pere si plante aromatice din: cotlete de porc, rozmarin, usturoi, lămâie, păstârnac, pere cu coaja fină, cartofi, sare, piper negru, sos mentolat cu pâine Ingrediente: 8 cotlete de porc sau 4 cotlete duble de porc marinată de rozmarin, usturoi şi lămâie 3 păstârnaci 3 pere cu coaja fină 680 g cartofi, răzuiţi de coajă sare şi piper negru […]

Spata_de_porc_cu_cimbru_si_piersici_la_cuptor

Spata de porc cu cimbru si piersici la cuptor

Spata de porc cu cimbru si piersici la cuptor din: spată de porc (cu 7 coaste), frunze de cimbru proaspăt, unt, sare, piper negru, piersici proaspete (sau conserve de piersici în suc propriu). Ingrediente: 6 porţii spată de porc (cu 7 coaste), preferabil organică 1 legătură de frunze de cimbru proaspăt, tocate 200 g unt sare şi piper negru […]

Rulada de porc umpluta cu ierburi

Rulada de porc umpluta cu ierburi din: carne de porc tocată, ceapă, pâine toast, supă de carne, ierburi asortate uscate (cimbru, oregano, pătrunjel, salvie), ou, carne de porc dintr-o bucată (cu tot cu şorici), sare, piper, usturoi, salvie Ingrediente: 300 g carne de porc tocată 3 linguri ceapă tocată şi călită 2-3 felii de pâine toast, a căror coajă a fost decupată 50 […]

Ficat_de_porc_pe_pat_de_ceapa_si_chimen

Ficat de porc pe pat de ceapa si chimen

Ficat de porc pe pat de ceapa si chimen din: ficat de porc, untură, ceapa, sare, piper, chimen, cimbru, supa de vita, coniac, unt. Ingrediente: 1 kg ficat de porc, spălat şi curăţat de pieliţe 2-3 linguri untură 2 cepe decojite şi tocate sare, piper 1/2 linguriţă, chimen măcinat 1 fir cimbru proaspăt cca 300 ml supă […]

Terina_cu_ficat_de_porc_si_slanina

Terina cu ficat de porc si slanina

Terina cu ficat de porc si slanina din: ficat de porc, carne de porc tocată, slăninuţă împănată afumată, făină, sare, piper, ou, smantana, prune, untura. Ingrediente: 500 g ficat de porc 250 g carne de porc tocată 150 g slăninuţă împănată afumată 1 lingură făină sare, piper 1 ou 150 ml smântână 100 g prune 100 g untură […]

Ficat_de_porc_cu_legume_si_smantana

Ficat de porc cu legume si smantana

Ficat de porc cu legume si smantana din: ficat de porc, slăninuţă, morcovi, rădăcină de pătrunjel, rădăcină de ţelină, ceapa, unt, ulei de masline, supa de legume, boabe de piper, boabe de ienibahar, foi de dafin, cimbru, smântână dulce, smântână fermentată, suc de lămâie, cartofi, patrunjel. Ingrediente: 1 kg ficat de porc 100 g slăninuţă 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 rădăcină de ţelină 1 ceapă […]

Taitei_de_orez_cu_carne_si_legume_25

Reteta zilei: Taitei de orez cu carne si legume

Taitei de orez cu carne si legume din: pui, porc, ulei, ceapa, usturoi, varza, morcov, taitei de orez, condimente, sare, piper alb, sos de soia, ceapa verde, limeta. Poate te intereseaza si: Friptura de porc cu ciuperci si sos de rosii pe pat de taitei de orez Legume cu taitei de orez si carne de […]

Friptura_de_porc_umpluta_cu_spanac_si_mustar

Friptura de porc umpluta cu spanac si mustar

Friptura de porc umpluta cu spanac si mustar din: carne de porc cu os, untură de porc, ceapă,  usturoi, muştar de Dijon, slăninuţă împănată, frunze de spanac, cartofi, mere. Ingrediente: 1400 g carne de porc cu os 2 linguri untură de porc 1 ceapă 3 căţei de usturoi 2 linguri muştar de Dijon 100 g slăninuţă împănată 2 legături frunze de spanac 8 […]

Cotlete_cu_cimbru_parmezan_si_varza

Cotlete cu cimbru, parmezan si varza

Cotlete cu cimbru, parmezan si varza din: cotlete de porc, pesmet, cimbru, faina, oua, parmezan, varză albă, morcovi, cepe verzi, ulei de măsline, oţet de vin alb, seminţe de fenicul, sare, piper. Ingrediente: 4 x 150 g cotlete de porc 1 ceaşcă pesmet 2 linguri cimbru tocat 2 linguri făină 2 ouă 40 g parmezan Pentru salată: 400 g varză albă 2 morcovi […]

Cotlete_cu_ciuperci_si_orez

Cotlete cu ciuperci si orez

Cotlete cu ciuperci si orez din: unt, cotlete, cepe franţuzeşti, ciuperci champignon, sare, piper, supă de pasăre, cepe, orez arborio, parmezan ras.   Ingrediente: 1 lingură unt 4 cotlete groase de cca 1,5 cm 4 cepe franţuzeşti 8 ciuperci champignon sare, piper Pentru risotto: 5 ceşti supă de pasăre 2 cepe 100 g unt 1 ceaşcă orez arborio 1 ceaşcă parmezan ras […]

Cotlete_de_porc_in_crusta_de_ou_si_pesmet_09

Reteta zilei: Cotlete de porc in crusta de ou si pesmet

Cotlete de porc in crusta de ou si pesmet din: cotlete de porc, sare, ghimbir, vin de orez, oua, pesmet, faina de porumb, ulei, salata de cruditati, ketchup, sos worchestershire, zahar, apa. Poate te intereseaza si: Cotlete de porc in sos barbeque, la cuptor Cotlete de porc cu cimbru, lamaie si sos pesto Cotlete de […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.