Escalop de vitel cu sos de ciuperci din: ulei de masline, unt, vitel, faina, sare, piper, bacon, ciuperci, smantana, vin alb, usturoi, ceapa verde, cimbru, cartofi prajiti, broccoli fiert. Ingrediente escalop de vițel: 1 lingura ulei de masline 100gr unt 4 fripturi de vitel 1 lingura faina 1 linguriță de sare 1 lingurita piper negru […]
15 Retete cu Carne de Vitel
PrinteazaRetete cu Carne de Vitel:
Fasole verde cu vitel si cartofi
Fasole verde cu vitel si cartofi din: pulpa de vitel, usturoi, ulei de masline, sare, piper, cartofi noi, ceapa verde, fasole verde. Ingrediente: 600 g pulpa de vitel 1 catel de usturoi 5 linguri ulei de masline sare piper 1,2 kg cartofi noi 2 cepe verzi 600 g fasole verde Mod de preparare: Se […]
Pulpa de vitel cu sos
Pulpa de vitel cu sos: pulpa de vitel, bere, supa, scortisoara, ceapa, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 kg pulpă de viţel 300 ml bere 1 cană cu supă concentrată din carne 1 linguriţă scorţişoară 2 cepe mici 1 lingură făină 1 lingură ulei sare piper Mod de preparare: Tai pulpa în felii, le baţi […]
Friptura de vitel cu bere si rozmarin
Friptura de vitel cu bere si rozmarin din: bere neagra, cotlete de vitel, ceapa, sos de soia, piper, rozmarin, cimbru, ulei, usturoi. Ingrediente: 500 g bere neagra 1 kg cotlet de vitel fara os 2 cepe sos de soia piper rozmarin cimbru 2 linguri ulei 6 catei de usturoi Mod de preparare: Speli carnea, […]
Tochitura cu vitel
Tochitura cu vitel din: vitel, porc, oaie, piper, dafin, sare, cimbru, busuioc, vin rosu. fara poza Ingrediente: carne de vitel carne de oaie carnati de porc boabe de piper 1 foaie de dafin piper macinat sare 1 lingurita praf de cimbru 1 lingurita praf de busuioc 200 ml vin rosu Mod de preparare: Carnea de […]
Rulada de muschi de vitel
Rulada de muschi de vitel din: muschi de vitel, cascaval, spanac, oua, ierburi de provence, ardei copt, boia iute, sare, piper. Ingrediente: 700 g muschi de vitel 150 g cascaval ras 100 g spanac fiert 2 oua 3 linguri ierburi de provence 2 ardei copti 1 lingura boia iute sare piper Mod de preparare: Cascavalul […]
Tocana din carne de vitel fiarta in bere
Tocana din carne de vitel fiarta in bere din: carne de vitel, ceapa, ciuperci, morcovi, bere neagra, otet, ulei, faina, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 600 g carne de vitel 2 cepe 5 ciuperci 400 g morcovi 1/2 l bere neagra 1 lingura otet 3 linguri ulei 2 linguri faina 1/2 lingurita cimbru uscat sare piper […]
Fileu de vitel in sos de cascaval
Fileu de vitel in sos de cascaval din: fileu de vitel, ulei de masline, sare, piper, piper cayenne, ceapa, vin alb sec, bulion de carne, smantna, gorgonzola, parmezan, fontina, zeama de lamaie, zahar, patrunejel. Ingrediente: 300 g fileu de vitel 4 lingurite ulei de masline sare piper negru 1 praf piper Cayenne 1/2 ceapa 75 […]
Carne de vitel in sos de ton
Carne de vitel in sos de ton din: carne de vitel, ulei, usturoi, ton in ulei, zeama de lamaie, galbenus, ulei de masline, smantana, vin alb sec, capere, otet de fructe, sare, piper, piper de cayenne, zahar. Ingrediente: 200 g carne de vitel 1 lingura ulei 1 catel de usturoi 50 g ton in ulei […]
Vitel cu sos de praz si ceapa verde
Vitel cu sos de praz si ceapa verde din: muschi de vitel, morcovi, radacina de patrunjel, radacina de pastarnac, ceapa, frunze de dafin, boabe de mustar, boabe de piper, sare, praz, ceapa verde, smantana, faina, lapte, ulei de masline, unt. Ingrediente: 1 1/2 kg muschi de vitel 4 morcovi cate 1 radacina de patrunjel si […]
Vitel picant cu vinete
Vitel picant cu vinete din: pulpa de vitel, vinete, rosii, ceapa, tarhon, ulei, ardei iute, smantana, ou, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 400 g pulpa de vitel 400 g vinete 100 g rosii 50 g ceapa 2 crengute de tarhon 50 ml ulei 1 ardei iute 100 g smantana 1 ou 4 catei de usturoi sare […]
Friptura de vitel cu sos special
Friptura de vitel cu sos special din: pulpa de vitel, slanina, praz, morcov, frunza de telina, frunze de patrunjel, unt, faina, supa, vin, coniac, ceapa, foaie de dafin, sare, piper. fara poza Ingrediente: 1 kg pulpa de vitel 150 g slanina 1 fir de praz 1 morcov 1 frunza de telina 1 legatura frunze de […]
Rulouri de vitel cu sunca presata
Rulouri de vitel cu sunca presata din: pulpa de vitel, sunca presata, scortisoara, ulei de masline, vin alb sec, mustar. fara poza Ingrediente: 200 g pulpa de vitel 100 g sunca presata 1 lingurita scortisoara 1 lingurita ulei de masline 1 pahar cu vin alb sec mustar, pentru servire Mod de preparare: Carnea o […]
Vitel la cuptor cu legume
Vitel la cuptor cu legume din: pulpa de vitel, unt, morcov, mazare, chifla, ou, ulei de masline extarvirgin, frunze de salvie, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg pulpă de vițel 3 linguri unt 500 g amestec de carote și boabe de mazăre proaspete 1 chiflă mai veche înmuiată în lapte 1 ou 4 linguri ulei de […]
Friptura de vitel la tava cu legume
Friptura de vitel la tava cu legume din: pulpa de vitel, telina, morcovi, dovlecel, vanata, ardei grasi, ulei, apa, sare, piper. Ingediente: 500 g pulpa de vitel 1 tija de telina 2 morcovi 1 dovlecel 1 vanata 2 ardei grasi 150 ml ulei 1 pahar apa sare piper Mod de preparare: Tai un morcov […]
Pofta buna!