15 Retete cu Carne de Vitel

Printeaza

Retete cu Carne de Vitel:

Escalop_de_vitel_cu_sos_de_ciuperci_11

Reteta zilei: Escalop de vitel cu sos de ciuperci

Escalop de vitel cu sos de ciuperci din: ulei de masline, unt, vitel, faina, sare, piper, bacon, ciuperci, smantana, vin alb, usturoi, ceapa verde, cimbru, cartofi prajiti, broccoli fiert. Ingrediente escalop de vițel: 1 lingura ulei de masline 100gr unt 4 fripturi de vitel 1 lingura faina 1 linguriță de sare 1 lingurita piper negru […]

Fasole_verde_cu_vitel_si_cartofi

Fasole verde cu vitel si cartofi

Fasole verde cu vitel si cartofi din: pulpa de vitel, usturoi, ulei de masline, sare, piper, cartofi noi, ceapa verde, fasole verde. Ingrediente: 600 g pulpa de vitel 1 catel de usturoi 5 linguri ulei de masline sare piper 1,2 kg cartofi noi 2 cepe verzi 600 g fasole verde   Mod de preparare: Se […]

Pulpa_de_vitel_cu_sos_de_bere.png

Pulpa de vitel cu sos

Pulpa de vitel cu sos: pulpa de vitel, bere, supa, scortisoara, ceapa, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 kg pulpă de viţel 300 ml bere 1 cană cu supă concentrată din carne 1 linguriţă scorţişoară 2 cepe mici 1 lingură făină 1 lingură ulei sare piper Mod de preparare: Tai pulpa în felii, le baţi […]

Friptura_de_vitel_cu_bere_si_rozmarin

Friptura de vitel cu bere si rozmarin

Friptura de vitel cu bere si rozmarin din: bere neagra, cotlete de vitel, ceapa, sos de soia, piper, rozmarin, cimbru, ulei, usturoi. Ingrediente: 500 g bere neagra 1 kg cotlet de vitel fara os 2 cepe sos de soia piper rozmarin cimbru 2 linguri ulei 6 catei de usturoi   Mod de preparare: Speli carnea, […]

Tochitura cu vitel

Tochitura cu vitel din: vitel, porc, oaie, piper, dafin, sare, cimbru, busuioc, vin rosu. fara poza Ingrediente: carne de vitel carne de oaie carnati de porc boabe de piper 1 foaie de dafin piper macinat sare 1 lingurita praf de cimbru 1 lingurita praf de busuioc 200 ml vin rosu Mod de preparare: Carnea de […]

Rulada de muschi de vitel

Rulada de muschi de vitel din: muschi de vitel, cascaval, spanac, oua, ierburi de provence, ardei copt, boia iute, sare, piper. Ingrediente: 700 g muschi de vitel 150 g cascaval ras 100 g spanac fiert 2 oua 3 linguri ierburi de provence 2 ardei copti 1 lingura boia iute sare piper Mod de preparare: Cascavalul […]

Tocana_din_carne_de_vitel_fiarta_in_bere

Tocana din carne de vitel fiarta in bere

Tocana din carne de vitel fiarta in bere din: carne de vitel, ceapa, ciuperci, morcovi, bere neagra, otet, ulei, faina, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 600 g carne de vitel 2 cepe 5 ciuperci 400 g morcovi 1/2 l bere neagra 1 lingura otet 3 linguri ulei 2 linguri faina 1/2 lingurita cimbru uscat sare piper […]

Fileu_de_vitel_in_sos_de_cascaval

Fileu de vitel in sos de cascaval

Fileu de vitel in sos de cascaval din: fileu de vitel, ulei de masline, sare, piper, piper cayenne, ceapa, vin alb sec, bulion de carne, smantna, gorgonzola, parmezan, fontina, zeama de lamaie, zahar, patrunejel. Ingrediente: 300 g fileu de vitel 4 lingurite ulei de masline sare piper negru 1 praf piper Cayenne 1/2 ceapa 75 […]

Carne_de_vitel_in_sos_de_ton

Carne de vitel in sos de ton

Carne de vitel in sos de ton din: carne de vitel, ulei, usturoi, ton in ulei, zeama de lamaie, galbenus, ulei de masline, smantana, vin alb sec, capere, otet de fructe, sare, piper, piper de cayenne, zahar. Ingrediente: 200 g carne de vitel 1 lingura ulei 1 catel de usturoi 50 g ton in ulei […]

Vitel_cu_sos_de_praz_si_ceapa_verde

Vitel cu sos de praz si ceapa verde

Vitel cu sos de praz si ceapa verde din: muschi de vitel, morcovi, radacina de patrunjel, radacina de pastarnac, ceapa, frunze de dafin, boabe de mustar, boabe de piper, sare, praz, ceapa verde, smantana, faina, lapte, ulei de masline, unt. Ingrediente: 1 1/2 kg muschi de vitel 4 morcovi cate 1 radacina de patrunjel si […]

Vitel_picant_cu_vinete

Vitel picant cu vinete

Vitel picant cu vinete din: pulpa de vitel, vinete, rosii, ceapa, tarhon, ulei, ardei iute, smantana, ou, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 400 g pulpa de vitel 400 g vinete 100 g rosii 50 g ceapa 2 crengute de tarhon 50 ml ulei 1 ardei iute 100 g smantana 1 ou 4 catei de usturoi sare […]

Friptura_de_vitel_cu_sos_special

Friptura de vitel cu sos special

Friptura de vitel cu sos special din: pulpa de vitel, slanina, praz, morcov, frunza de telina, frunze de patrunjel, unt, faina, supa, vin, coniac, ceapa, foaie de dafin, sare, piper. fara poza Ingrediente: 1 kg pulpa de vitel 150 g slanina 1 fir de praz 1 morcov 1 frunza de telina 1 legatura frunze de […]

Rulouri_de_vitel_cu_sunca_presata

Rulouri de vitel cu sunca presata

Rulouri de vitel cu sunca presata din: pulpa de vitel, sunca presata, scortisoara, ulei de masline, vin alb sec, mustar.  fara poza Ingrediente: 200 g pulpa de vitel 100 g sunca presata 1 lingurita scortisoara 1 lingurita ulei de masline 1 pahar cu vin alb sec mustar, pentru servire   Mod de preparare: Carnea o […]

Vitel_la_cuptor_cu_legume

Vitel la cuptor cu legume

Vitel la cuptor cu legume din: pulpa de vitel, unt, morcov, mazare, chifla, ou, ulei de masline extarvirgin, frunze de salvie, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg pulpă de vițel 3 linguri unt 500 g amestec de carote și boabe de mazăre proaspete 1 chiflă mai veche înmuiată în lapte 1 ou 4 linguri ulei de […]

Fritura de vitel la tava cu boia si usturoi

Friptura de vitel la tava cu legume

Friptura de vitel la tava cu legume din: pulpa de vitel, telina, morcovi, dovlecel, vanata, ardei grasi, ulei, apa, sare, piper. Ingediente: 500 g pulpa de vitel 1 tija de telina 2 morcovi 1 dovlecel 1 vanata 2 ardei grasi 150 ml ulei 1 pahar apa sare piper   Mod de preparare: Tai un morcov […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.