10 Retete pentru Pasti

Printeaza

Retete pentru Pasti:

Creveti_in_sos_de_patrunjel_05

Reteta zilei: Creveti in sos de patrunjel

Creveti in sos de patrunjel din: creveti, usturoi, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, coaja de lamaie. Poate te intereseaza si: Creveti cu harissa Creveti in sos de ardei Creveti in sos Romesco

Salata_Fattoush_08

Reteta zilei: Salata Fattoush

Salata Fattoush din: lipii, ulei de masline, salata verde, usturoi, sumac, lamaie, sare, piper, ceapa verde, patrunjel, rosii cherry, ceapa rosie, masline, castravte, pulpe de pu

Briose_cu_crema_de_branza_07

Reteta zilei: Briose cu crema de branza

Briose cu crema de branza din: faina, zahar, praf de copt, sare, lapte, suc de mere, oua, crema de branza, esenta de vanilie, faina,

Pulpe_de_pui_cu_sos_de_soia_la_tigaie_05

Reteta zilei: Pulpe de pui cu sos de soia la tigaie

Pulpe de pui cu sos de soia la tigaie din: pulpe de pui, usturoi, sos de stridii, sos de soia, sare, piper, suc de lamaie, condiment

Inghetata_cu_ciocolata_si_cafea_05

Reteta zilei: Inghetata cu ciocolata si cafea

Inghetata cu ciocolata si cafea din: smantana, zahar, lapte, cafea, esenta de vanilie, chips-uri de ciocolata. Poate iti place si: Inghetata cu cirese si fulgi de ciocolata Inghetata de cacao cu cirese si rom Inghetata delicioasa de fistic Inghetata de ghimbir cu topping de miere Inghetata raw

Somon_cu_morcovi_si_glazura_de_portocale_rosii_05

Reteta zilei: Somon cu morcovi si glazura de portocale rosii

Somon cu morcovi si glazura de portocale rosii din: portocale rosii, miere, chili, chimen, boia, usturoi, somon, morcovi.

Cum se prepara Berbecuț cu hribi

Cum se prepara Berbecuț cu hribi (VIDEO)

Berbecuț cu hribi: Cum se prepara Berbecuț cu hribi:   Pofta buna!

Rulada_de_berbecut

Rulada de berbecut

Rulada de berbecut din: pulpa de berbecut, ciuperci, ceapa, usturoi, ardei rosu, marar, cascaval de oaie, vin, usturoi, ou, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 kg pulpă de berbecuţ 400 g ciuperci champignon 3 fire de ceapă verde 2-3 căţei de usturoi 1 ardei roşu 1 legătură de mărar verde 100 g caşcaval de oaie 400 […]

Ciorba de berbec cu legume, bors si leustean

Ciorba de berbec cu legume, bors si leustean

Ciorba de berbec cu legume, bors si leustean din: carne de berbec, morcovi, ulei, rădăcină de patrunjel, rădăcină de păstârnac, varză albă, roşii, ardei graşi, bulion, ceapa, telina, cartofi, leuştean, pătrunjel, bors. Ingrediente: 1 kg carne de berbec 2 morcovi 100 ml ulei 1 rădăcină de pătrunjel 1 rădăcină de păstârnac 300 g varză albă 300 g roşii 2 ardei graşi 2 linguri bulion 2 […]

Berbecut_cu_scortisoara_menta_si_glazura_de_rodie

Berbecut cu scortisoara, menta si glazura de rodie

Berbecut cu scortisoara, menta si glazura de rodie din: usturoi, scorţişoară, chimen, oregano, lamaie, pulpă de berbecuţ, ceapa rosie, suc de rodie, miere, iaurt, seminţe de rodie, mentă, sare, piper. Ingrediente: 4 căţei de usturoi 2 linguriţe scorţişoară măcinată 2 linguriţe chimen măcinat 1 lingură oregano uscat 1 lămâie tăiată în sferturi, cu sâmburii scoşi 1,5 kg pulpă de berbecuţ (cu os) […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.