10 Retete Pentru Masa de Pasti 2016

Printeaza

Pentru Masa de Pasti:

Pulpe_de_pui_cu_unt_la_cuptor_04

Reteta zilei: Pulpe de pui cu unt la cuptor

Pulpe de pui cu unt la cuptor din: pulpe de pui, unt, condimente. Ingrediente:  2 pulpe de pui 1 lingura de unt la temperatura camerei ½ lingura de condimente Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 150C. Ungeti un vas termorezistent. Spalati si uscati pulpele de pui, apoi ungeti cu unt. Se presara cu condimente […]

Bruschete_cu_rosii_si_crema_de_branza_04

Reteta zilei: Bruschete cu rosii si crema de branza

Bruschete cu rosii si crema de branza din: crema de branza, mozzarella, rosii cu busuioc, bagheta. Ingrediente:  240gr crema de branza 1 cana mozzarella 2 cesti de rosii cu busuioc 1 bagheta, feliata Mod de preparare: Pregatiti rosiile cu busuioc. Se încălzește o cratita la foc mediu. Adaugati crema de brânză. Cand incepe sa se […]

Pulpa_de_berbec_marinata_thumb.jpg

Pulpa de berbec marinata

Pulpa de berbec marinata: pulpa de berdec, slanina, untura, vin , otet, morcov, ceapa, telina, cimbru, frunza de dafin, boabe de piper, sare. Ingrediente: 2 kg pulpă de berbec 50 g slănină 1 lingură de untură Ingrediente marinată: 1/2 I vin 1/4 I oţet 1 morcov 1 ceapă 1/4 ţelină 1 fir de cimbru 1 […]

Frigarui_de_berbecut_cu_salata_si_rosii_coapte

Frigarui de berbecut cu salata si rosii coapte

Frigarui de berbecut cu salata si rosii coapte din: usturoi, pulpa de berbec, ulei, boia, sare, piper, ceapa, lamaie, rosii, castravete, iaurt, branza, uleid e masline. Ingrediente: 2-3 căţei de usturoi 500 g pulpă de berbec 1-2 linguri ulei 1 lingurita boia iute de ardei 1 lingurita boia dulce de ardei sare piper proaspăt măcinat 1 ceapă 1 lămâie 2-3 roşii Pentru salată […]

Pui_in_crusta_cu_sos_picant_05

Reteta zilei: Pui in crusta cu sos picant

Pui in crusta cu sos picant din: fulgi de porumb lapte, sare de mare, piper, pui, oua, faina, praf de copt, praf de usturoi, praf de ceapa, boia, praf de chili, chimen, ardei iute, sos adobo, miere, suc de lamaie, coriandru

Salata_de_spanac_cu_oua_fierte_si_branza_de_capra_prajita_06

Reteta zilei: Salata de spanac cu oua fierte si branza de capra prajita

Salata de spanac cu oua fierte si branza de capra prajita din: spanac, oua fierte, ceapa rosie, ciuperci, bacon, rosii, castravete, branza de capra, pesmet, ulei de masline, ulei, otet de vin rosu, mustar dijon, sare, piper. Ingrediente:  350 gr spanac 4 oua fierte tari, decojite 1/3 ceasca ceapa rosie feliata 8 ciuperci proaspete felii […]

Cotlet_de_berbecut_cu_salata

Cotlet de berbecut cu salata

Cotlet de berbecut cu salata din: cotlet de berbec, sare, piper, vin alb, patrunjel verde, rozmarin, usturoi, ardei iute, ulei de masline, mustar, franzela, ou. Ingrediente: 1.5 kg cotlet de berbec  sare  piper proaspăt măcinat 100-150 ml vin alb 3 linguri pătrunjel verde tocat mărunt 1 lingurita rozmarin uscat 3-4 căţei de usturoi 1 ardei iute roşu 3-4 linguri ulei de măsline […]

Chiftelute_de_berbecut_cu_caise_uscate

Chiftelute de berbecut cu caise uscate

Chiftelute de berbecut cu caise uscate din: ceapa, usturoi, caise uscate, carne de berbecut, cuscus, ou, sare, piper, sambal oelek, ulei de masline, naut, ardei grasi, bulion, vin alb, supa. Ingrediente: 1 ceapa 1 catel usturoi 100 g caise uscate 500 g carne de berbecut tocata 4 linguri cuscus instant 1 ou sare piper sos […]

Cotlete_de_berbecut_cu_fasole_verde

Cotlete de berbecut cu fasole verde

Cotlete de berbecut cu fasole verde din: cotlete de berbecut, vin rosu, miere, boia dulce, boia iute, tarhon, sare, piper rosu, rucola, fasole verde, seminte de dovleac. Ingrediente: 6 cotlete de berbecut 200 ml vin rosu 1 lingura miere 1 lingurita boia dulce 1 lingurita boia iute 20 g tarhon 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper […]

Pulpa de berbec cu cartofi

Pulpa de berbecut la tava

Pulpa de berbecut la tava din: pulpa de berbecut, vin alb sec, usturoi, cimbru, prune uscate, caise uscate, rosioare, ulei, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: o bucata de pulpa de berbecut de 4 kg un litru de vin alb sec 45 catei usturoi o lingura cimbru uscat 200 g prune uscate 200 g caise uscate 10 […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.