Pulpe de pui cu unt la cuptor din: pulpe de pui, unt, condimente. Ingrediente: 2 pulpe de pui 1 lingura de unt la temperatura camerei ½ lingura de condimente Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 150C. Ungeti un vas termorezistent. Spalati si uscati pulpele de pui, apoi ungeti cu unt. Se presara cu condimente […]
Reteta zilei: Bruschete cu rosii si crema de branza
Bruschete cu rosii si crema de branza din: crema de branza, mozzarella, rosii cu busuioc, bagheta. Ingrediente: 240gr crema de branza 1 cana mozzarella 2 cesti de rosii cu busuioc 1 bagheta, feliata Mod de preparare: Pregatiti rosiile cu busuioc. Se încălzește o cratita la foc mediu. Adaugati crema de brânză. Cand incepe sa se […]
Pulpa de berbec marinata
Pulpa de berbec marinata: pulpa de berdec, slanina, untura, vin , otet, morcov, ceapa, telina, cimbru, frunza de dafin, boabe de piper, sare. Ingrediente: 2 kg pulpă de berbec 50 g slănină 1 lingură de untură Ingrediente marinată: 1/2 I vin 1/4 I oţet 1 morcov 1 ceapă 1/4 ţelină 1 fir de cimbru 1 […]
Frigarui de berbecut cu salata si rosii coapte
Frigarui de berbecut cu salata si rosii coapte din: usturoi, pulpa de berbec, ulei, boia, sare, piper, ceapa, lamaie, rosii, castravete, iaurt, branza, uleid e masline. Ingrediente: 2-3 căţei de usturoi 500 g pulpă de berbec 1-2 linguri ulei 1 lingurita boia iute de ardei 1 lingurita boia dulce de ardei sare piper proaspăt măcinat 1 ceapă 1 lămâie 2-3 roşii Pentru salată […]
Reteta zilei: Pui in crusta cu sos picant
Pui in crusta cu sos picant din: fulgi de porumb lapte, sare de mare, piper, pui, oua, faina, praf de copt, praf de usturoi, praf de ceapa, boia, praf de chili, chimen, ardei iute, sos adobo, miere, suc de lamaie, coriandru
Reteta zilei: Salata de spanac cu oua fierte si branza de capra prajita
Salata de spanac cu oua fierte si branza de capra prajita din: spanac, oua fierte, ceapa rosie, ciuperci, bacon, rosii, castravete, branza de capra, pesmet, ulei de masline, ulei, otet de vin rosu, mustar dijon, sare, piper. Ingrediente: 350 gr spanac 4 oua fierte tari, decojite 1/3 ceasca ceapa rosie feliata 8 ciuperci proaspete felii […]
Cotlet de berbecut cu salata
Cotlet de berbecut cu salata din: cotlet de berbec, sare, piper, vin alb, patrunjel verde, rozmarin, usturoi, ardei iute, ulei de masline, mustar, franzela, ou. Ingrediente: 1.5 kg cotlet de berbec sare piper proaspăt măcinat 100-150 ml vin alb 3 linguri pătrunjel verde tocat mărunt 1 lingurita rozmarin uscat 3-4 căţei de usturoi 1 ardei iute roşu 3-4 linguri ulei de măsline […]
Chiftelute de berbecut cu caise uscate
Chiftelute de berbecut cu caise uscate din: ceapa, usturoi, caise uscate, carne de berbecut, cuscus, ou, sare, piper, sambal oelek, ulei de masline, naut, ardei grasi, bulion, vin alb, supa. Ingrediente: 1 ceapa 1 catel usturoi 100 g caise uscate 500 g carne de berbecut tocata 4 linguri cuscus instant 1 ou sare piper sos […]
Cotlete de berbecut cu fasole verde
Cotlete de berbecut cu fasole verde din: cotlete de berbecut, vin rosu, miere, boia dulce, boia iute, tarhon, sare, piper rosu, rucola, fasole verde, seminte de dovleac. Ingrediente: 6 cotlete de berbecut 200 ml vin rosu 1 lingura miere 1 lingurita boia dulce 1 lingurita boia iute 20 g tarhon 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper […]
Pulpa de berbecut la tava
Pulpa de berbecut la tava din: pulpa de berbecut, vin alb sec, usturoi, cimbru, prune uscate, caise uscate, rosioare, ulei, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: o bucata de pulpa de berbecut de 4 kg un litru de vin alb sec 45 catei usturoi o lingura cimbru uscat 200 g prune uscate 200 g caise uscate 10 […]