Rulada cu carne de vita din: sfecla, oua, sare, carne de vita, carne de porc, paine, lapte, piper, ceapa. Ingrediente: 3 sfecle 2 ouă sare 500 g carne tocată de vită 500 g carne tocată de porc 100 g miez de pâine 50 ml lapte piper 1 ceapă Mod de preparare: Coci sfecla, o […]
10 Retete Culinare pentru Craciun si Revelion
PrinteazaRetete Culinare pentru Craciun si Revelion:
Porc dulce acrisor cu orez si ardei
Porc dulce acrisor cu orez si ardei din: muschi de porc, amidon, vin chinezesc, sos de soia, condiment “5 arome”, bicarbonat, faina, albus, ulei, zahar, ketchup, suc de ananas, otet de vin, ardei, ceapa, orez, sare. Ingrediente: 400 g muschi de porc 1 lingurita amidon 2 lingurite vin chinezesc 1 lingurită sos de soia 1/4 […]
Taietei cu legume si porc
Taietei cu legume si porc din: taietei de orez, muschi de porc, creveti, usturoi, varza, morcov, ceapa, sos de soia, sos de stridii, zahar, ulei, sare. Ingrediente: 1 pungă tăietei de orez chinezesti 100 g muşchi de porc 5 creveti decongelati 3 cătei usturoi 200 g varză 1/2 morcov 2 fire ceapă verde 1 lingură […]
Spinare de vitel cu carne si ciuperci
Spinare de vitel cu carne si ciuperci din: spinare de vitel, carne de porc, ciuperci. Ingrediente: spinare de viţel de circa 3 kg 1 kg carne de porc 500 g ciuperci albe Mod de preparare: Spinarea de viţel se pune în tavă la cuptor cu foc potrivit. Când s-a rumenit frumos pe toate feţele, […]
Muschi tocat
Muşchi tocat din: carne de vita, carne de porc, ficat, ou, limba afumata, sare, piper, cimbru, franzela, usturoi, ceapa, morcovi, mazare, fasole, conopida, cartofi, vin. Ingrediente: 500 g carne de vita 200 g carne de porc 200 g ficat 5 ouă 100 g limbă afumată fiartă sare piper cimbru 1 felie de franzelă 3 căţei […]
Muschi umplut fantezie
Muschi umplut fantezie din: muschi de vita, ficat de porc, carne de porc, ou, sare, piper, franzela, ciuperci, andive, praz, cartofi, unt, ulei. Ingrediente: 1 kg muşchi de vita 200 g ficat de porc 200 g carne de porc 1 ou sare piper 1 felie de franzelă 12 ciuperci mari 500 g andive 1 fir […]
Escalop cu mere
Escalop cu mere din: muschiulet de porc, unt, smantana, mere, calvados, sare, piper. Ingrediente: 18 felii mai groase de muşchiuleţ de porc 60 g unt 125 ml smântână grasă 6 mere 100 ml calvados sare piper crutoane Mod de preparare: Se curăţă merele de coajă şi sâmburi, se taie în felii nu prea groase. […]
Antricoate la grătar „sârbeşti”
Antricoate la grătar „sârbeşti” din: antricot de porc, ardei, oua, ficat de porc, cartofi, patrunjel, sare, piper, rosii. usturoi, unt, ceapă, pesmet, faina, zahăr, cascaval, telemea. Ingrediente: 1,5 kg antricoate de porc 8 ardei graşi 6 ouă 250 g ficat de porc 300 g cartofi pătrunjel verde sare piper 8 roşii 4 căţei de usturoi […]
Lobodă cu carne de porc
Lobodă cu carne de porc din: carne de porc, loboda, ulei, rosii, ceapă, sare, piper, zeama de lamaie, faina. Ingrediente: 800 g carne împănată de porc 1,5 kg lobodă 150 ml ulei 500 g roşii 1 ceapă sare piper zeamă de lămâie 1 lingură făină Mod de preparare: Tăiaţi carnea în bucăţi şi înăbuşiţi-o în […]
Pate cu vin in foietaj
Pate cu vin in foietaj din: aluat de foietaj, pulpa de porc, carne de vitel, vin, coniac, ceapa, esalote, patrunjel, maghiran, nucsoara, cimbru, piper, salvie, smantana, oua, sare. Ingrediente: 700 g aluat de foitaj 400 pulpă de porc 400 g vrăbioară de viţel 50 ml riesling 60 ml coniac 2 cepe eşalote pătrunjel 1/4 linguriţă […]
Pofta buna!