Friptura de porc cu ceapa si vin din: ceapa, pulpă de porc, usturoi, ulei, vin alb, sare, piper, rozmarin, patrunjel Ingrediente: 500 g ceapă mică 500 g pulpă de porc 1 căpătână usturoi 2 linguri ulei 150 ml vin alb sare piper rozmarin 2-3 fire pătrunjel Mod de preparare: Peste ceapa curăţată şi tocată si peste căţeii de usturoi Se […]
10 Retete culinare cu carne de porc
PrinteazaRetete culinare cu carne de porc:
Paste cu ciuperci si piept de porc
Paste cu ciuperci si piept de porc din: hribi congelaţi, piept de porc neafumat, ulei, vin alb sec, tăieţei laţi, pătrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 pungă hribi congelaţi 150 g piept de porc neafumat 1 lingură ulei 200 ml vin alb sec 1 pungă tăieţei laţi 1 legătură pătrunjel sare piper Mod de preparare: Pieptul de porc se taie cuburi care se pun la […]
Supa de legume cu piept de porc
Supa de legume cu piept de porc din: paste fainoase, fasole, sfecla rosie, piept de porc afumat, varza creata, varza rosie, rosii, praz, morcovi, ceapa, telina, usturoi, ulei de masline, sare, piper si busuioc. Ingrediente: 300 g paste făinoase de format mic 250-300 g fasole proaspătă 150 g sfeclă roşie 1 felie de piept de […]
Pulpa cu cimbru, ienibahar si piure de telina
Pulpa cu cimbru, ienibahar si piure de telina din: pulpă de porc fără os, ceapa, usutroi, boabe de piper, foaie de dafin, boabe de ienibahar, sare, cimbru, vin alb sec, ţelina, cartof alb, ceapă, condiment din legume uscate, unt, smântână. Ingrediente: 1 1/2 kg pulpă de porc fără os 2 cepe 5 căţei de usturoi 1/2 linguriţă boabe de piper 1 foaie de dafin 2 […]
Ciorba de porc cu smantana si patrunjel
Ciorba de porc cu smantana si patrunjel din: carne de porc, morcovi, rădăcină de pătrunjel, ţelină, cepe, ulei, orez, oua, lamaie, smantana, pătrunjel sau leuştean, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de porc 3 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 ţelină 2 cepe 50 ml ulei 50 g orez 2 ouă 4 lămâi 250 g smântână 1 legătură pătrunjel sau […]
Muschi in lapte cu piure de cartofi si praz
Muschi in lapte cu piure de cartofi si praz din: muşchi de porc, lapte dulce pasteurizat, unt sau margarină, usturoi, sare, piper negru macinat, cartofi, praz, lapte, verdeata. Ingrediente: 1 1/2 kg muşchi de porc 1 1/2 l lapte dulce pasteurizat 50 g unt sau margarină 1 căpăţână de usturoi sare piper negru măcinat Pentru piure: 300 g cartofi 100 g praz […]
Spata de porc in sos dulce-acrisor de mere cu mamaliga
Spata de porc in sos dulce-acrisor de mere cu mamaliga din: spată de porc, sos dulce-acrişor de mere, apă, mălai, sare. Ingreidente: spată de porc sos dulce-acrişor de mere Pentru mămăligă: 3 litri de apă 50 g de mălai 1 linguriţă de sare Mod de preparare: Amestecaţi ingredientele pentru mămăligă, învârtiţi cu grijă, dar ţinând cont de faptul că acest tip […]
Frigarui cu porc, curcan si ananas
Frigarui cu porc, curcan si ananas din: cârnaţi de curcan, cotlet de porc, frunze de dafin, ananas, frigărui din lemn, salată creaţă. Ingrediente: 8 cârnaţi de curcan 4 felii de cotlet de porc, tăiate gros 16 frunze de dafin 2 felii de ananas groase de 2 cm 8 frigărui din lemn salată creaţă, ca garnitură Mod de […]
Cotlete de porc cu ierburi si tocana de legume
Cotlete de porc cu ierburi si tocana de legume din: cotlete de porc, morcovi, ceapă albă, cartofi, dovleac, rosii cherry, fenicul, andivă, sare, piper, cimbru, ulei de măsline extravirgin. Ingrediente: 4 cotlete de porc 2 morcovi 1 ceapă albă 2 cartofi 200 g de dovleac 8 roşii cherry 1 fenicul 1 andivă sare piper cimbru ulei de măsline extravirgin Mod de preparare: […]
Muschi de porc cu lapte, capsuni si rozmarin
Muschi de porc cu lapte, capsuni si rozmarin din: muşchi de porc, lapte, căpşuni, rozmarin, usturoi, frunze de dafin, făină, unt, sare, piper. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 1 litru de lapte căpşuni rozmarin 2 căţei de usturoi 2 frunze de dafin 2 linguriţe de făină 50 g de unt sare piper Mod de preparare: Topiţi untul în […]
Pofta buna!