10 Retete cu Carne de Vitel

Printeaza

Retete cu Carne de Vitel:

Vitel_la_cuptor_cu_cartofi_si_legume

Vitel la cuptor cu cartofi si legume

Vitel la cuptor cu cartofi si legume din: muşchi de vită, morcovi, făină, ulei de floarea-soarelui, ceapa, usturoi, cimbru, supă de pui, vin alb, cartofi, unt, sare, piper, ardei graşi, cartofi dulci, flori de levănţică uscate, miere, oţet balsamic, ulei de măsline. Ingrediente: 2 kg muşchi de vită 4 morcovi 3 linguri făină 4 linguri ulei de floarea-soarelui 6 cepe 2 căpăţâni de usturoi 1 legătură cimbru 800 ml supă […]

Vitel_cu_sparaghel_si_broccoli

Vitel cu sparaghel si broccoli

Vitel cu sparaghel si broccoli din: muşchi de viţel, ulei de susan, sparanghel verde, broccoli, tăiţei de orez, rădăcină de ghimbir, usturoi, sare, ulei de arahide, vin de orez, apă, sos de chili, sos de soia, zahăr. Ingrediente: 500 g muşchi de viţel 3 linguri ulei de susan 1 legătură sparanghel verde 250 g broccoli 300 g tăiţei de orez 3-4 cm rădăcină de ghimbir decojită 2 […]

Vitel_cu_struguri_rozmarin_si_aroma_de_tarhon

Vitel cu struguri, rozmarin si aroma de tarhon

 Vitel cu struguri, rozmarin si aroma de tarhon din: bacon, muşchi de viţel, ulei, rozmarin, struguri roşii fără sâmburi, unt, vin rosu, tarhon, patrunjel, ceapa, sardele, ulei de măsline, oţet de vin roşu. Ingrediente: 8 felii bacon  1 kg muşchi de viţel  2 linguri ulei  3 fire rozmarin  250 g struguri roşii fără sâmburi  25 g unt  125 ml vin […]

Vitel_in_sos_de_ton_cu_capere_si_rucola

Vitel in sos de ton cu capere si rucola

Vitel in sos de ton cu capere si rucola din: pulpă de viţel, vin alb sec, morcov, ţelină, rădăcină de pătrunjel, foi de dafin, salvie, ton din conservă, anchois, oua, suc de lămâie, capere murate, ulei de măsline, sare, piper, felii de lămâie, capere, rucola, frunze de ţelină. Ingrediente: 600 g pulpă de viţel (fără os) 300 ml vin alb sec 1 morcov 4 fire […]

Muschi_de_vitel_cu_legume_la_gratar

Muschi de vitel cu legume la gratar

Muschi de vitel cu legume la gratar din: muschi de vitel, vanata, rosii, ulei de masline, lamaie, sare, piper, patrunjel, menta. Ingrediente:  4 felii de muşchi de viţel (escalop) 1 vânătă 2 roşii 60 ml ulei de măsline 1 lămâie sare piper negru proaspăt măcinat 2 linguri pătrunjel verde, proaspăt tocat 2 linguri mentă proaspătă, […]

File_de_vitel_cu_garnitura

File de vitel cu garnitura

File de vitel cu garnitura din: praz, unt, usturoi, lapte, foaie de dafin, sare, piper, malai grisat, medalioane de vitel, slaninuta afumata, ulei, cimbru. Ingrediente: 200 g praz 50 g unt 1 catel de usturoi 500 ml lapte 1 foaie de dafin sare piper 180 g malai grisat 4 medalioane de vitel (a 140 g) […]

File_de_vitel_cu_salsa_picanta

File de vitel cu salsa picanta

File de vitel cu salsa picanta din: patrunjel, usturoi, fileuri de sardele, capere, uleid e masline, coaja de lamaie, suc de lamaie, sare, piper, zahar, file de vitel, ulei. Ingrediente: 2 legaturi patrunjel 2 catei de usturoi 2 fileuri de sardele 1 borcan mic de capere circa 75 ml ulei de masline coaja de lamaie […]

Ciorba banateana cu carne de vitel

Ciorba banateana: carne de pui, carne de vitel, morcov, ceapa, patrunjel, piper boabe, foi de dafin, untura, faina, boia de ardei dulce, orez, oua, zmantana, bors. Ingrediente: 1 pui sau 1 kg carne de viţel ori de miel 1 morcov 2 cepe 2 rădăcini de pătrunjel 8-10 boabe de piper 2 foi de dafin 1 […]

Ficatei_de_vitel_prajiti

Ficatei de vitel prajiti

Ficatei de vitel prajiti din: ficat de vitel, ulei de masline, prosciutto, faina, salvie, vin, unt, legume, cartofi, ceapa rosie, ienupar, cimbru, otet de vin rosu, zahar brun. Ingrediente:  250g ficat de viţel, tăiat în felii puţin ulei de măsline 2 felii de prosciutto 1 lingură de făină, asezonată 1 mână mică frunze de salvie […]

File_de_vitel_in_crusta_de_pesmet_07

Reteta zilei: File de vitel in crusta de pesmet

File de vitel in crusta de pesmet din: faina, sare, piper, ou, pesmet, file de vitel, ulei de arahide, orez, ulei, ceapa, usturoi, morcov, curry, supa de pui, miere, sos de soia, dafin, garam masala. Ingrediente: 100g faina sare și piper 1 ou, bătut 100gr pesmet 2 bucati file de vițel 100ml ulei de arahide […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.