10 Preparate din Peste

Printeaza

Preparate din Peste:

Stiuca la cuptor in manta de spanac

 

Stiuca la cuptor in manta de spanac din: tarhon, suc de lamaie, ulei de masline, stiuca, unt, ceapa, usturoi, spanac, nucsoara, smantana, vermut alb, branza albastra. Ingrediente: 1 lingura tarhon…

Read more »

Reteta zilei: Somon la gratar cu salata de castraveti

 

Somon la gratar cu salata de castraveti din: fileuri de somon, ulei de masline, sare, piper, castarvete, ceapa rosie, sare, smantana, maioneza, otet de vin alb, marar, usturoi.   Ingrediente…

Read more »

Frigarui de creveti

 

Frigarui de creveti din: creveti, sos de soia, miere, seminte de susan, ulei de masline, orez, ananas. Ingrediente: 500 g creveti 4 linguri cu sos de soia 2 linguri cu…

Read more »

Creveti cu crusta de paine si cocos

 

Spot prawns (crevetii cu pete) sunt numiti astfel pentru petele albe de pe cochilii. Sunt cei mai mari creveti ce se pescuiesc pe coasta de est a Pacificului, timp de…

Read more »

Somon cu crusta de portocale si fistic

 

Somon cu crusta de portocale si fistic din: fistic, pesmet, ulei de masline, mustar iute, coaja de portocala, suc de portocale, somon cu piele, sare, piper. Ingrediente: 250 g fistic…

Read more »

File de somon cu ardei gras si telina

 

File de somon cu ardei gras si telina din: ardei gras, file de somon, suc de lamaie, telina, sare, piper, otet, zahar, ulei, supa, unt, supa de peste, smantana, hasmatuchi.…

Read more »

Tocanita de peste cu masline

 

Tocanita de peste cu masline din: peste, ceapa, masline, dovlecel, ardei gras, rosii in bulion, vin, foi de dafin, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 kg peste 2 cepe 200…

Read more »

Paste cu fileuri de sardele si sos

 

Paste cu fileuri de sardele si sos din: vanata, sare, fileuri de sardele, usturoi, ulei de masline, vin alb, rosii, faina, paste, ton, piper, cas, busuioc. Ingrediente:  1 vânătă sare…

Read more »

Midii cu taitei

 

Midii cu taitei din: midii, taitei, lapte de cocos, apa, curry, coaja de lamaie, suc de lamaie, zahar, sos de peste, patrunjel. Ingrediente: 1 pachet de taitei 300gr lapte de…

Read more »

Somon in crusta de mustar si miere cu sparanghel la cuptor

 

Somon in crusta de mustar si miere cu sparanghel la cuptor din: unt, zahar brun, mustar dijon, miere, sos de soia, sparanghel,

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.