10 Idei pentru Masa de Craciun

Printeaza

Idei pentru Masa de Craciun:

Cotlete_de_porc_la_gratar

Cotlete de porc la gratar

Cotlete de porc la gratar din: cotlete de porc, sare, piper, unt, caise, nucsoara. Ingrediente: 8 felii de cotlet de porc sare piper macinat 50 g unt 4 caise mari nucsoara   Mod de preparare: Bati feliile de cotlet, apoi le sarezi si le presari cu piper. Le pui pe gratarul incins si le intorci […]

Ciorba_de_porc_cu_tarhon_si_smantana

Ciorba de porc cu tarhon si smantana

Ciorba de porc cu tarhon si smantana din: oua, carne proaspata de porc, carne afumata de porc, cartofi, smantana, morcov, pastarnac, ceapa, tarhon, sare. Ingrediente: 1 ou 300 g carne proaspata de porc 300 g carne afumata de porc 4 cartofi 200 g smantana 1 morcov 1 pastarnac 1 ceapa 1 legatura de tarhon sare […]

Salata_cu_branza_feta_si_snitele_de_porc

Salata cu branza feta si snitele de porc

Salata cu branza feta si snitele de porc din: spanac, rosii cherry, castarvete, ceapa rosie, patrunjel, branza feta, sare, piper, ulei de masline, snitele de porc, faina, ou, pesmet, ulei de rapita, suc de lamaie, otet de vin alb, zahar oregano. Ingrediente: 150 g spanac 150 g rosii cherry 1 castarvete 1 ceapa rosie 1 […]

Muschi_de_porc_cu_ierburi_de_Provence

Muşchi de porc cu ierburi de Provence

Muşchi de porc cu ierburi de Provence din: morcovi, praz, ceapa, unt, muschi de porc, smantana, sare, piper, ieburi de provence, salvie Ingrediente: 500 g morcovi 2-3 fire de praz 8 cepe dimensiune mijlocie 40 g unt 1 1/2 – 2 kg muschi de porc 600 g smantana dulce 400 g smantana fermentata sare piper […]

Jambon_cu_fasole_verde

Jambon cu fasole verde

Jambon cu fasole verde din: jambon de porc, fulgi de usturoi, vin, chili, sare, piper, fasole verde, usturoi verde, unt, coaja de lamaie, fulgi de ardei iute, sare, piper, patrunjel verde. Ingrediente: 1 bucata de aproximativ 500 g jambon de porc cu os si sorici 1 lingurita fulgi de usturoi 100 ml vin chili uscat […]

Supa si ciorbe

Ciorba banateana cu carnati si piept de porc

Ciorba banateana cu carnati si piept de porc din: ceapa, morcov, telina, carnati banateni, smantana, galbenusuri, cartofi, otet, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 2 cepe mari 1 mocov 1 telina 250 g carnati banateni 300 g piept de porc 200 g smantana 4 galbenusuri 3 catofi 50 ml otet 50 ml ulei 1 legatura patrunjel […]

Retete_RestauranteDeLux.ro_2

Fleica de porc cu dovlecei

Fleica de porc cu dovlecei din: fleica de porc, dovlecei, ulei, usturoi, vin alb sec, ceapa, boia de ardei, cimbru, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 600 g fleica de porc 4 dovlecei mai maricei 100 ml ulei 2 catei de usturoi 100 ml vin alb sec 1 ceapa mica 1 lingura boia de ardei 1 lingurita […]

Supe_1

Ciorba de porc cu cartofi si telina

 

Ciorba de porc cu cartofi si telina din: carne de porc, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, telina, rosii, cartofi, oua, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne de porc 2 cepe 3 morcovi 1 radacina de patrunjel 1 telina mica 4-5 rosii 2 cartofi 3 oua 1 lamaie sare piper   Mod de preparare: Puneti […]

Retete_RestauranteDeLux.ro_3

Cartofi cu fleica de porc

Cartofi cu fleica de porc din: cartofi, fleica de porc, pasta de tomate, boia dulce de ardei, foi de dafin, piper boabe, ulei, sare. Ingrediente: 1,5 kg cartofi 700 g fleica de porc 1 lingura pasta de tomate 1 lingurita boia dulce de ardei 2-3 foi de dafin 1 lingurita piper boabe 100 ml ulei […]

Costite_de_porc_cu_dovlecei_si_paste

Costiţe de porc cu dovlecei şi paste

Costiţe de porc cu dovlecei şi paste din: costite de porc, dovlecei, pasta, pasta de ardei, ulei, usturoi, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 6 costite de porc 2 dovlecei 150 g paste 1 lingura pasta de ardei 50 ml ulei 1 catel de usturoi 1 lingurita rasa cimbru uscat sare piper   Mod de preparare: Presăraţi […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.