10 Deserturi usoare

Printeaza

Deserturi usoare:

Halva de nuci

Halva_de_nuci

Halva de nuci din: nuci, unt clarifiat, lapte, lapte praf, spuma de lapte, zahar, cardamom. Ingrediente: 250 g nuci 150 g unt clarifiat 120 ml lapte 125 g lapte praf…

Read more »

Halva cu fructe uscate

Halva_cu_fructe_uscate

Halva cu fructe uscate din: curmale, unt clarifiat, nuci caju, nuci simple, migdale, cardamom. Ingrediente: 15 curmale fara sambure o lingura unt clarifiat 100 g nuci caju 100 g nuci…

Read more »

Halva de amidon

Halva_de_amidon

Halva de amidon din: apa, zahar, lapte integral, amidon de porumb, migdale, fistic, sofran, cardamom, unt, ulei. Ingrediente: 750 ml apa 675 g zahar 250 ml lapte integral 300 g…

Read more »

Reteta zilei: Placinta delicioasa cu mere si scortisoara

Placinta_delicioasa_cu_mere_si_scortisoara_07

Placinta delicioasa cu mere si scortisoara din: mere, zahar, scortisoara, sare, faina, aluat de placinta.   Ingrediente: 5 mere curatate si feliate 1 cana de zahar ½ lingurita scortisoara 1…

Read more »

Reteta zilei: Briose cu dovleac, topping de nuci si glazura de sirop de artar

Briose_cu_dovleac_topping_de_nuci_si_glazura_de_sirop_de_artar_12

Briose cu dovleac, topping de nuci si glazura de sirop de artar din: faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, scortisoara, ghimbir, nucsoara, zahar, iaurt de vanilie, ulei de…

Read more »

Halva de morcovi

Halva_de_morcovi

Halva de morcovi din: morcovi, stafide, cardamom, zahar, unt, lapte, migdale, fistic. Ingrediente: 1/2 kg morcovi 50 g stafide 6 seminte cardamom 200 g zahar 100 g unt 850 ml…

Read more »

Desert cu fistic si migdale

Desert_cu_fistic_si_migdale

Desert cu fistic si migdale din: gris, unt, nuci, stafide aurii, cardamom, apa, zahar, fistic, migdale. Ingrediente: 250 g gris fin 60 g unt 40 g nuci 2 linguri stafide…

Read more »

Ruladă umplută cu cremă de castane

Rulada_umpluta_cu_crema_de_castane

Ruladă umplută cu cremă de castane din: faina, sare, drojdie, zahar, lapte, unt, galbenusuri, castane, gem de caise, ciocolata. Ingrediente: 300 g faina sare 20 g drojdie 50 g zahar…

Read more »

Dovleac în caramel

Dovleac_în_caramel

Dovleac în caramel din: unt, zahar, pulpa de dovleac, suc de ananas, ananas, felii de lamaie, piscoturi, cereale, frisca. Ingrediente: 70 g unt 3 linguri zahar 300 g pulpa de…

Read more »

Halva clasica

Halva_clasica

Halva clasica din: seminte decojite de floarea soarelui, susan, miere, unt de cacal. Ingrediente: 500 g seminte decojite de floarea soarelui 120 g

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.