Zucchini la grătar

Printeaza

Zucchini la grătar din: zucchini, unt, ulei de masline, zeama de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Zucchini_la_gratar

  • 4-6 zucchini tineri
  • 4 linguri unt topit
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare, piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Tăiaţi zucchini în felii sau rondele de 1-1,5 cm grosime. Amestecaţi bine untul, uleiul şi zeama de lămâie şi ungeţi bine feliile cu acest amestec, pe toate părţile. Frigeţi feliile la foc mediu, cca 2 min pe fiecare parte, până devin rumen-aurii.

Scoateţi pe un platou, pudraţi cu sare şi piper, stropiţi cu ce a mai rămas din amestecul de unt şi serviţi imediat.

Zucchini la grătar

Zucchini_la_gratar

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Iti dai seama ce gust au niste vinete pe gratar :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.