Zece retete pentru Revelion

Printeaza

Zece retete pentru Revelion. Rețetele de Revelion sunt adesea caracterizate prin preparate festive, sofisticate și delicioase, pregătite special pentru a marca trecerea dintre ani. De la aperitive până la deserturi, meniul de Revelion încorporează o varietate de ingrediente și tehnici culinare pentru a satisface gusturile celor mai diversi invitați.

 

Zece retete pentru Revelion:

Ciorba de legume cu fidea

Ciorba_de_legume_cu_fidea

Ciorba de legume cu fidea din: morcovi, patrunjel, telina, ardei grasi, conopida, gulie, fasole verde, ceapa, rosii, cartofi, ulei, fidea, leustean, condimente, piper si bors. Ingrediente: 2 morcovi 1 patrunjel 1/2 telina 2 ardei grasi (rosu, galben) 1 conopida mica 1 gulie mica 100 g fasole verde 1 ceapa 3 rosii 2 cartofi 50…

Read more »

 

Cocktail Greeny

Cocktail_Greeny

Cocktail Greeny din: sirop de migdale, suc de portocale, zeama de lamaie, ginger ale, curacao albastru si menta. Este un cocktail non alcoolic. Ingrediente: 2 cl sirop de migdale 4 cl suc de portocale 2 cl zeama de lamaie 10 cl ginger Ale 3 picaturi Curacao albastrufara alcool un fir de menta   Mod…

Read more »

Pastrav la cuptor

Pastrav_la_cuptor

Pastrav la cuptor din: pastravi, sare, piper, ulei de masline, vin, otet aromatic, usturoi, foaie de dafin, condimente, cimbru, cartofi, salata, ceapa si rosii. Ingrediente: 4 pastravi sare piper 30 ml ulei de masline 40 ml vin alb dulce 2-3 linguri otet aromatic 4-5 catei usturoi o foaie de dafin condiment pentru cartofi o…

Read more »

Reteta zilei: Mini Frittata cu branza feta si ciuperci

Mini_Frittata_cu_branza_feta_si_ciuperci_10

O reteta savuroasa de Mini Frittata cu branza feta si ciuperci din: ciuperci, ulei de masline, branza de vaci, branza feta, ceapa verde, oua, condimente si piper. Ingrediente: 200 g ciuperci feliate 2 lingurite ulei de măsline 1/2 ceasca branza de vaci degresata 3/4 ceasca branza feta maruntita 3 linguri ceapa verde taiata rondele…

Read more »

Lasagna cu vinete, cascaval si busuioc

Lasagna_cu_vinete_cascaval_si_busuioc

Lasagna cu vinete, cascaval si busuioc din: foi de lasagna, vinete, patrunjel, ceapa, cascaval, pesmet, unt, sare, piper, rosii, cimbru si busuioc. Ingrediente: 20 g foi de lasagna 4 vinete 2 legaturi patrunjel 2-3 cepe 200 g cascaval 4 linguri pesmet 150 g unt sare piper negru macinat pentru sos: un kg rosii cimbru…

Read more »

Supa crema de cartofi

Supa_crema_de_cartofi

Supa crema de cartofi din: cartofi, morcovi, sare, ceapa verde, unt, pastarnac, praz, patrunjel, piper, chimen, bagheta si crutoane aromate. Ingrediente: 6 cartofi 2 morcovi sare 3-4 fire ceapa verde 30 g unt o radacina pastarnac un fir praz o legatura patrunjel piper negru boabe si macinat 10 g chimen o bagheta integrala crutoane…

Read more »

Porc cu legume si orez

Porc_cu_legume_si_orez

Porc cu legume si orez din: cotlet de porc, ulei de floarea soarelui, sare, piper, sos de soia, morcov, ceapa rosie, ardei capia, fasole verde, broccoli si orez. Ingrediente: 500 g cotlet de porc fara os 3-4 linguri ulei de floarea soarelui sare piper alb si rosu macinat sos de soia un morcov o…

Read more »

Salata cu piept de pui

Salata_cu_piept_de_pui

O reteta savuroasa de Salata cu piept de pui din: piept de pui, ulei, salata verde, varza rosie, sfecla rosie, sare, piper, ceapa rosie, crutoane aromate cu usturoi, ulei de masline, otet aromatic, zahar si vin. Ingrediente: 500 g piept de pui ulei pentru prajit pentru salata: o salata verde o varza mica rosie…

Read more »

Tortellini cu sos alb

Tortellini_cu_sos_alb

Tortellini cu sos alb din: ulei de floarea soarelui, tortellini cu branza, unt, branza brie, smantana, sare, piper, parmezan, nucsoara, rozmarin si rosii cherry. Ingrediente: 2 lingurite ulei de floarea soarelui 50 g tortellini cu branza pentru sos: 50 g unt 200 g branza brise 100 ml smantana pentru gatit sare piper 200 g…

Read more »

Puding cu smochine, caise si migdale

Puding_cu_smochine_caise_si_migdale

 

Puding cu smochine, caise si migdale din: stafide, cirese confiate, smochine, caise deshidratate, migdale, coaja de lamaie, coaja de portocale, ghimbir, zeama de portocala, pesmet, cuisoare, scortisoara, nucsoara, zahar brun, brandy, faina, cacao, unt si oua. Ingrediente: 300 g stafide 100 g cirese confiate 150 g smochine deshidratate, tocate 100 g caise deshidratate, tocate…

 

Read more »

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.