Zece retete cu carne de porc pentru Craciun

Printeaza

Zece retete cu carne de porc pentru Craciun:

Pulpa de porc umpluta cu varza

Pulpa_de_porc_umpluta_cu_varzaFacebook Pulpa de porc umpluta cu varza din: pulpa de porc, varza rosie, morcovi, sare, pesmet, piper, ceapa, vin, frunze de dafin, sare grunjoasa, boia, ulei, usturoi si salvie. Ingrediente: un kg pulpa de porc o varza mica rosie 3-4 morcovi sare 100 g pesmet alb piper negru boabe si macinat 2 cepe pentru sos:…Read more »

File de porc umplut

File_de_porc_umplutFacebook File de porc umplut din: file de porc, ulei de masline, kaizer, ciuperci, usturoi, pesmet, porumb, sos de soia, vin rosu, ceapa, sare si piper. Ingrediente: 2 bucati file de porc cu sorici (circa 1 kg una) 4 linguri ulei de masline 150 g kaizer 500 g ciuperci 1 catel de usturoi 1 linguri…Read more »

Cotlet de porc la cuptor

Cotlet_de_porc_la_cuptorFacebook Cotlet de porc la cuptor din: cotlet de porc, usturoi, ulei de masline, vin rosu, boia de ardei, piper, coriandru, seminte de chimen, cimbru, boabe de mustar, sare si cartofi. Ingrediente: 1 bucata cotlet (cu os cu tot) de circa 2 kg 4 catei de usturoi 3 linguri ulei de masline 1 pahar de…Read more »

Retete de sarbatori: Muschi de porc la cuptor

Muschi_de_porc_la_cuptorFacebook Muschi de porc la cuptor din: muschi de porc, sunca, unt, svaiter, coniac, vin, supa de carne, ulei de masline, ceapa, morcovi, cartofi, sare si verdeturi. Ingrediente:  1 muschi de porc de circa 1,5 kg (dezosat) 6 felii mari de sunca fiarta 2 linguri unt 12 felii de svaiter 150 ml coniac 150 ml…Read more »

Retete de sarbatori: Carnati de casa

Carnati_de_casaFacebook Carnati de casa din: carne de porc, carne de vita, usturoi, cimbru, boia dulce, boia iute, piper, sare grunjoasa si intestine de porc. Ingrediente: 3 kg carne de porc mai grasa 1,5 carne de vita 3 capatani de usturoi potrivite 1 lingura cimbru uscat 2 linguri boia dulce 1 lingura boia iute 1 lingurita…Read more »

Muschi de porc umplut

Muschi_de_porc_umplutFacebook Muschi de porc umplut din: muschi de porc, carne macra, ou, usturoi, vin alb, supa de carne, foi de dafin, ulei de masline, rozmarin, maghiran, cimbru, sare, piper, mere si ierburi aromate. Ingrediente:  1 kg muschi de porc 250 g carne macra tocata 1 ou 3 catei de usturoi 150 ml vin alb sec…Read more »

Cotlet de porc cu sos chimion

Cotlet_de_porc_cu_sos_chimionFacebook Cotlet de porc cu sos chimion din: cotlet de porc, ulei, oase de porc, morcov, praz, telina, usturoi, cimbru, rozmarin, foaie de dafin, chimion si rosii. Ingrediente: 1 cotlet de porc ulei pentru prajit sos de chimion: 1 kg oase de porc 1 morcov 1/2 praz 1 fir de telina 1 catel de usturoi…Read more »

Cum se prepara Coronita de purcel cu cartofi aurii (video)

Facebook O reteta video despre cum se prepara coronita de purcel cu cartofi aurii din: coasta de porc afumata, cartofi, morcovi, ceapa, telina, oregano, cascaval, sos picant, sare si piper. Ingrediente: coasta de porc afumata cartofi morcovi ceapa telina oregano cascaval sos picant sare piper   Mod de preparare: Se taie rondele un morcov mare,…

Read more »

Carne de porc cu usturoi verde

Facebook O reteta de carne de porc cu usturoi verde din: carne de porc, usturoi verde, ulei de arahide, sos de soia, vin rosu, faina, bicarbonat, ou si sare. Ingrediente: 500 g carne de porc 175 g usturoi verde 2 linguri ulei de arahide 3 linguriţe sos de soia 1 lingură vin roşu 2 linguriţe…

Read more »

Porc cu mămăliguţă

Facebook O reteta de porc cu mamaliguta din: malai, apa, carne afumata de porc, ceapa, unt, sare si piper. Ingrediente: 750 g mălai 2,5 1 apă 500 g carne afumată de porc 2 cepe 50 g unt sare şi piper, după gust Mod de preparare: Se prepară din mălai o mămăliguţă subţire, în care se…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.