Zece Retete cu carne de miel

Printeaza

Zece Retete cu carne de miel

Retete cu carne de miel

Cum se prepara cotlete de miel cu glazura de zahar brun (video)

 

Cum_se_prepara_cotlete_de_miel_cu_glazura_de_zahar_brun.jpg

O reteta video despre cum se prepara cotlete de miel cu glazura de zahar brun, un preparat deosebit de delicios si gustos, rapid si foarte sanatos. Cum se prepara cotlete de miel cu glazura de zahar brun Pofta buna!

Read more »

Orez basmati cu chiftele

 

Orez_basmati_cu_chiftele

O reteta de orez basmati cu chiftele din: paine alba, lapte degresat, carne de miel, ardei iute, coriandru, garam masala, usturoi, ghimbir, menta, sare, ceapa, unt, orez basmati, ulei de floarea soarelui, zahar, cardamon verde, scortisoara, cuisoare, rosii cherry si coriandru. Ingrediente: Pentru chiftele: 1 felie mare de paine alba, fara coaja 150 ml…

Read more »

Samosa de legume

 

Samosa_de_legume

In India aceasta mancare se consuma ca gustare stradala. Samosa consta dintr-un aluat crocant, prajit in baie de ulei. In mod traditional aluatul se facea din faina gram (de naut), i se dadea o forma triunghiulara si era umplut cu o compozitie pe baza de cartofi, care continea si mazare si ceapa. Umplutura era…

Read more »

Miel cu caise

 

Miel_cu_caise

O reteta de miel cu caise din: pulpa de miel, caise uscate, seminte de pin, zahar, ceapa, ulei de masline extravirgin, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 800 g pulpa de miel dezosata 250 g caise uscate 50 g seminte de pin 10 g zahar 1 ceapa 3 linguri ulei de masline extravirgin 1/2 legatura…

Read more »

Cotlete de miel cu legume asortate

 

Cotlete_de_miel_cu_legume_asortate

O reteta de cotlete de miel cu legume asortata din: cotlete de miel, ulei, pulpa de dovleac, merisoare, portocala, lamaie, ceapa, sare, piper, unt, suc de merisoare si zahar. Ingrediente: 800 g cotlete de miel 2 linguri ulei 600 g pulpa de dovleac 200 g merisoare proaspete 1 portocala 1 lamaie 1 ceapa sare…

Read more »

Frigarui de miel picant si tzatziki cu rodie

 

Frigarui_de_miel_picant_si_tzatziki_cu_rodie

Se amesteca 300 g carne de miel taiata cubulete cu cate 1/2 lingurita de chimion macinat, coariandru, garam masala si scortisoara. Pentru sosul tzatziki, se amesteca 200 g iaurt grecesc, 1 salota si 1 catel de usturoi, tocate, 1 mana mica de frunze de menta tocate, 1 bucatica de castravete taiat cubulete si un…

Read more »

Cotlete de miel cu morcovi

 

Cotlete_de_miel_cu_morcovi

O reteta de cotlete de miel cu morcovi din: boabe de naut, morcovi, unt, seminte de coriandru, seminte de fenicul, sare, piper, supa de pui, cotlete de miel, usturoi, ulei, susan si miere. Ingrediente: 400 g boabe de naut (din conserva) 1 kg morcovi 2 linguri unt 1/2 lingurita seminte de coriandru 1/2 lingurita…

Read more »

Burek cu carne de miel si vita

 

Burek_cu_carne_de_miel_si_vita

O reteta de burek cu carne din: faina, ulei de masline extravirgin, drojdie, apa, sare, carne tocata, ceapa, ulei de masline, scortisoara, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 4 ceşti faină albă 8 linguri ulei de măsline extravirgin 2 linguriţe drojdie uscată 100 ml apă sare pentru umplutură: 500 g carne tocată (miel şi vită)…

Read more »

Cum se prepara cotlete de miel (video)

 

Cum_se_prepara_cotlete_de_miel.jpg

O reteta video despre cum se prepara cotlete de miel, un preparat delicios si foarte gustos, rapid si sanatos. Cum se prepara cotlete de miel

Read more »

Hassa

 

Hassa

O reteta de hassa din: carne de miel, ulei de masline extravirgin, sos de rosii, usturoi, lamaie, pasta de rosii, ardei iute, faina, boia iute, curcuma, busuioc verde, menta si piper. Ingrediente: 200 g carne de miel (sau de vită) 4 linguri ulei de măsline extravirgin 250 g sos de roşii 4 căţei de…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.