Zacusca de gogosari

Printeaza

 Zacusca de gogosari

Irgrediente:Zacusca de gogosari

  • 10 kg gogoşari (copţi şi curăţaţi)
  • 4 kg vinete (coapte şi scurse)
  • 2 kg morcov (fiert)
  • 2 kg ceapă (tocată prin maşină)
  • 1,5 l ulei
  • foi de dafin
  • sare
  • 400 g bulion

 

Mod de preparare:

Intr-o oală de tuci pui uleiul la încins, apoi adaugi, în ordine, ceapa, morco­vul, gogoşarii şi vinetele (date prin maşina de tocat), bulionul şi condimentele.

Le amesteci cu lingura de lemn. Borcanele (spălate) le introduci în cuptor şi le laşi să se încălzească.

Cu o mănuşă sau o cârpă iei câte un borcan incalzit şi-l umpli cu zacusca fierbinte. Le legi cu celofan şi le laşi la cuptor aproape 1 oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.