Zacusca de gogosari cu ciuperci

Printeaza

Zacusca de gogosari cu ciuperci

Ingrediente:Zacusca de gogosari cu ciuperci

  • 3 kg ciuperci fierte
  • 2 kg ceapă călită
  • 3 kg gogoşari
  • 2 kg ardei kapia
  • 2 kg morcov fiert
  • 2 ţeline mari fierte
  • 2 kg ardei gras roşii
  • 1,5 kg suc de roşii
  • sare
  • piper
  • coriandru
  • enibahar
  • foi de dafin
  • 1,8 l de ulei

 

Mod de preparare:

Se dau toate prin maşina de tocat, se fierb bine, se pun în borcane închise şi fierte la Bain – Marie timp de o oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.