Zacusca de crap

Printeaza

Zacusca de crap

Ingrediente:Zacusca de crap

  • 1,5 kg peşte mare
  • 250 ml ulei
  • un kg castraveţi muraţi
  • un kg ciu­perci
  • 200 g bulion
  • 100 ml vin
  • condi­mente (foi de dafin, cimbru, sare, piper)
  • suc de lămâie
  • o lingură rasă de zahăr

 

Mod de preparare:

Se taie ciupercile în cubuleţe, iar castraveţii se taie felii, apoi se că­lesc în ulei. Compoziţia se stinge cu buli­on şi puţină apă şi se adaugă condimen­tele.

Peştele, pregătit în prealabil, se prăjeşte în ulei încins. Se adaugă peste compoziţie, fierbându-se împreună. Se serveşte caldă, cu suc de lămâie dea­supra, sau se pune în borcane care se sterilizează la bain-marie 25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.