Zacusca de cod

Printeaza

Zacusca de cod

Zacusca de cod din: cod, morcovi, telina, albitura, usturoi, praz, masline, rosii, ulei, sare, piper, vin, patrunjel.
Ingrediente:

  • 1 kg cod
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 albitura toate taiate bare potrivite
  •   1 legatura usturoi verde
  • 1 fir de praz taiate marunt
  • 100 gr masline
  • 250 gr rosii in bulion
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin alb
  • 1 legatura patrunjel taiat fin

 

Mod de preparare:

Legumele se inabusa 5-10 minute in putina apa cu ulei si se adauga peste pestele taiat bucati.

Apoi se pun rosiile in bulion, maslinele, usturoiul, vinul, sarea, piperul si se introduce preparatul la cuptor inca 10 minute.

Se decoreaza cu patrunjel taiat fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.