Zacusca de ciuperci cu ardei

Printeaza

Zacusca de ciuperci cu ardei din: ciuperci, gogosari, ardei, rosii, ceapa, ulei, dafin, sare, piper.

Ingrediente:Zacusca de ciuperci cu ardei

  • 1 kg ciuperci
  • 2 kg gogoşari
  • 2 kg ardei capia
  • 3 kg roşii
  • 1/2 kg ceapă
  • 1/2 l ulei
  • foi de dafin
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Gogoşarii, ardeii capia, roşiile şi ceapa se pre­gătesc ca în reţeta precedentă. Ciupercile se spa­lă, se curăţă şi se taie mărunt.

Se pune ceapa în uleiul încins, se adaugă ciupercile şi se lasă 10-15 minute. Apoi se adaugă roşiile, ardeii, foile de dafin şi sarea şi se fierb la foc mic, amestecând mereu, până când scade apa şi uleiul iese la su­prafaţă.

La sfârşit se potriveşte de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.