Zacusca de ardei iuti

Printeaza

Zacusca de ardei iuti din: ardei, gogosari, telina, suc de rosii, ulei, otet, zahar, ceapa, sare, piper, foi de dafin.

Ingrediente:Zacusca_de_ardei_iuti

  • 10 ardei iuţi
  • 10 gogoşari
  • o ţelină cu frunze şi rădăcină
  • 125 ml suc de roşii
  • 125 ml ulei
  • un pahar oţet
  • un pahar zahăr
  • 4 cepe
  • sare
  • piper
  • foi de dafin

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se căleşte ceapa tocată în uleiul încins, se rade rădăcina de ţelină şi se adaugă peste ceapă, apoi ardeii trecuţi prin maşina de tocat, frunzele de ţelină tocate, foile de dafin, sucul de roşii, zahărul şi oţetul.

Când legumele s-au fiert şi zacusca a scăzut, se adaugă sare şi piper, după gust.

Zacusca de ardei iuti

Zacusca_de_ardei_iuti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.