Vrabioare de vaca cu mazare

Printeaza

Vrabioare de vaca cu mazare

Vrabioare de vaca cu mazare

Ingrediente:

  • 150-200 g vrabioara de vaca
  • o lingura ulei
  • o rosie
  • 200 g mazare din conserva
  • o lingura de smantana
  • marar verde
  • 1 morcov

 

Mod de preparare:

Pune vrabioara intr un vas, acopera cu apa calda s adauga morcovul taiat rondele si uleiul. Acopera vasul si lasa sa fiarba, pana se fragezeste carnea.

Adauga rosia curatata, taiata felii s lasa pe marginea aragazului sau la  cuptor, sa scada.

Fierbe mazarea scurge-o de apa si amestec-o cu untul smantana si verdeata. Vrabioara o pot prepara si cu alte legume: fasole pastai spanac, conopida.

Vrabioare de vaca cu mazare

Vrabioare de vaca cu mazare1.jpg Vrabioare de vaca cu mazare2.jpg Vrabioare de vaca cu mazare.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.