Vitel cu legume

Printeaza

Vitel cu legume din: pulpa de vitel, dovlecei, morcovi, mazare, telina verde, supa de vita, ceapa verde, unt, ulei, sare.

Ingrediente:Vitel_cu_legume

  • 800 g pulpa de vitel
  • 4 dovlecei
  • 4 morcovi
  • 400 g mazare
  • o tija telina verde
  • 250 ml supa din concentrat de vita
  • o legatura ceapa verde
  • 50 g unt
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se prepară supa de vită dintr-un cub de concentrat şi cantitatea corespunzătoare de apă. într-o tigaie, se încinge uleiul şi se rumeneşte pe toate părţile carnea tăiată cuburi. Se scot apoi şi se lasă deoparte.

Mazărea se spală de apa în care a stat conservată, dovleceii se răzuiesc, iar morcovul se curată şi se taie bucăţi de 3-4 cm. Ceapa se taie rondele, ca şi ţelina. Intr-o tigaie cu unt topit se pun toate legumele să se soteze pentru 10 minute maximum.

In vasul de cuptor, se pun carnea rumenită, legumele, se presară cu sare şi se toarnă supa. Se dă vasul la cuptor pentru 60 de minute.

Vitel cu legume

Vitel_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.