Vita prajita cu legume

Printeaza

Vita prajita cu legume din: carne de vita, ceapa, ardei, rosie, sos de soia, supa de vita, otet, pasta de usturoi, ceapa, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:Vita prajita cu legume

  • 200 g carne de vită
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 roşie
  • 1 lingură sos de soia
  • 100 ml supă de vită sau de legume
  • 2 linguriţe oţet
  • 1 linguriţă pastă de usturoi
  • 2 fire ceapă verde
  • 1-2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cartofi prăjiţi

 

Mod de preparare:

Carnea de vită spălată şi uscată o tai feliuţe pe care le prăjeşti în ulei încins. Adaugi sare, piper şi pasta de usturoi.

După ce carnea s-a fript, pui ceapa şi ardeiul gras tăiate după dorinţă, laşi aproximativ un minut amestecând continuu şi torni sosul de soia, oţetul şi supa.

După ce carnea se pătrunde uşor, adaugi roşia şi ceapa verde tăiate cubuleţe, laşi 10 minute să mai scadă sosul şi opreşti focul.

Serveşti alături de cartofi prăjiţi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Curry de carne de vită cu legume

Curry de carne de vită cu legume din: carne de vita, ulei de masline, ceapa, usturoi, morcovi, ardei, pasta de curry, lapte de cocos, supa de carne, sare, pper, frunze de coriandru.   Ingrediente: 500 de grame de carne de vită, tăiată în cuburi 2 linguri de ulei de măsline 1 ceapă mare, tocată mărunt […]

 

Retete

Tocăniță de carne de vită cu ardei gras

Tocăniță de carne de vită cu ardei gras din: carne tocata de vita, ardei grasi, ceapa, rosii, ulei, sare, piper, cimbru, patrunjel. Ardeii grași adaugă o notă dulce și o textură crocantă, iar combinația cu carnea de vită și aromele condimentelor oferă o explozie de gust. Ingrediente: 500 g carne tocată de vită 2 ardei […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.