Vita in crusta de nuca

Printeaza

Vita in crusta de nuca din: muschiulet de vita, albus, lapte, nuca, alune, faina, sare, piper.

Ingrediente:Vita_in_crusta_de_nuca

  • 500 g muşchiuleţ de vită
  • 2 albuşuri
  • 4 linguri de lapte
  • 200 g nucă tocată
  • 200 g alune tocate
  • 2 linguri de făină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie carnea rondele grosuţe şi bate-le cu ciocanul de şniţele. Pregăteşte o farfurie în care pui făină, o alta cu amestecul de nucă şi alune tocate.

Separat, bate albuşurile cu lapte, sare şi piper. Dă bucăţile de carne prin făină, scutură-le de exces, apoi prin albuşuri, iar la final, prin nucă şi alune, presând bine ca să se lipească de carne.

Aşază feliile de carne într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi dă-le la cuptor circa 20-25 de minute. La jumătatea timpului, întoarce-le ca să se rumenească uniform.

Vita in crusta de nuca

Vita_in_crusta_de_nuca

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.