Vita cu bacon si legume

Printeaza

Vita cu bacon si legume din: carne de vita, bacon, ciuperci, morcovi, ulei, vin rosu, ceapa, usturoi, faina, sare, piper.

Ingrediente:Vita_cu_bacon_si_legume

  • 800 g cuburi carne de vita
  • 100 g bacon neafumat
  • 250 g ciuperci conservate
  • 2 morcovi
  • 3 linguri ulei
  • 750 ml vin rosu sec
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se rumenesc în ulei carnea şi baconul. Se adaugă ceapa tă¬iată mărunt şi, după ce aceasta s-a înmuiat, se pun ciupercile trecute sub un jet de apă şi morcovii tăiaţi rondele. Se presară făina, se ames¬tecă şi se lasă şi ea la prăjit un minut.

Se toarnă vinul, care trebuie să acopere complet ingredientele. La nevoie se mai adaugă un pic de apă. Se potriveşte gustul de sare şi piper, se adaugă usturoiul feliat şi se fierbe 60 de minute.

Vita cu bacon si legume

Vita_cu_bacon_si_legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.