Vinete umplute cu ciuperci si branza

Printeaza

Vinete umplute cu ciuperci si branza din: vinete, branza, ulei, unt, ardei, ciuperci, ceapa, rosii, branza, usturoi, sare, piper, verdeata.

Ingrediente:Vinete_umplute_cu_ciuperci_si_branza

  • 4 vinete
  • 4 linguri brînză dată prin răzătoare
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri de unt topit

pentru umplutură:

  • 6 ardei dulci
  • 5 ciuperci
  • 1 ceapă
  • 2 roşii
  • 4 linguri de brînză
  • 3 căţei de usturoi
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 1 lingură de verdeaţă tăiată

 

Mod de preparare:

Vinetele se taie felii cu 5-6 cm grosime, cu o linguriţă se scoate o parte din miez şi se pune deoparte. Vinetele se prăjesc în ulei, se umplu cu masa obţinută, se pun pe tava, se presară cu brînză, se stropesc cu untul topit şi se coc în cuptor pînă la obţinerea unei cruste rumene.

Vinetele umplute pot fi servite şi reci şi calde.

Prepararea umpluturii: Ciupercile se fierb, roşiile se opăresc şi se curăţă de coajă. Se curăţă ardeii şi ceapa. Legumele se taie mărunt, roşiile se dau prin răzătoare, totul se amestecă şi se căleşte, se adaugă brînză, ţelină, usturoiul pisat, sare, piper negru şi se amestecă.

Vinete umplute cu ciuperci si branza

Vinete_umplute_cu_ciuperci_si_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.