Vinete umplute cu cascaval, carne tocata si orez

Printeaza

O reteta delicioasa de vinete umplute cu: cascaval, orez, carne tocata, oua, faina, pesmet alb, ulei, sare, ceapa, concentrat de legume.

Ingrediente:

  • 800 g vinete
  • 150 g caşcaval
  • 150 g orez
  • 300 g carne tocată
  • 3 ouă
  • 2 linguriţe concentrat de legume
  • 100 g făină
  • 100 g pesmet alb
  • 200 ml ulei
  • 2 g piper
  • sare
  • 1 ceapă

 

Mod de preparare:

Speli vinetele şi le tai în 2 pe lungime. Toci ceapa şi o pui la călit. După 1 minut adaugi 1 cană cu apă şi când fierbe, pui orezul şi laşi să fiarbă timp de 5 minute.

După ce s-a răcit compoziţia, baţi ouăle şi le pui în compoziţie împreună cu celelalte ingrediente. Amesteci şi umpli vinetele cu pasta obţinută. Bagi la cuptor 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.