Vinete umplute cu carne tocata de pui

Printeaza

Vinete umplute cu carne tocata de pui din: viete, carne tocata de pui, rosii, cartofi, ceapa, muguri de pin, ardei gras, ulei, sare, piper, alb alb sec.

Ingrediente:Vinete_umplute_cu_carne_tocata_de_pui

  • 2 vinete
  • 300 g carne tocata de pui
  • 3 rosii de gatit
  • 1-2 cartofi
  • o ceapa mica
  • o lingura muguri de pin
  • un ardei gras galben
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin alb sec

 

Mod de preparare:

Vinetele se taie în două, se golesc pe jumătate de conţ-nut si se presară cu sare. Se lasă asa într-o strecurătoare, să se scurgă de sucul toxic.

Pentru umplutură, în două linguri de ulei se pune ceapa la călit si, după ce s-a înmuiat, se adaugă miezul tocat al vinetelor, se presară sare si piper. Se pune ardeiul tocat cubuleţe si apoi carnea. Se lasă pe foc pentru 10 minute.

Se umplu vinetele si se asază în vasul de cuptor, se presară mugurii de pin si roşiile tăiate cubulete, se asază felii de cartofi si se pune în tavă restul de ulei, vinul si aproximativ 100 ml apă. Se lasă la cuptor 35 de minute.

Vinete umplute cu carne tocata de pui

Vinete_umplute_cu_carne_tocata_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.