Vinete umplute cu carne si legume

Printeaza

Vinete umplute cu carne si legume din: vinete, morcovi, ceapa, radacina de patrunjel, carne, ulei, ou, rosii, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Vinete_umplute_cu_carne_si_legume

  • 2 vinete
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • o radacina patrunjel
  • 200 g carne
  • 2 linguri ulei
  • un ou

pentru cuptor:

  • 3 rosii bine coapte
  • o lingura ulei
  • o crenguta rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Vinetele se pun în apă clocotită cu sare pentru 5 minute. Se scurg apoi, se golesc de miez, care se toacă si se pune în tava de cuptor. Morcovii, ceapa si rădăcina de pătrunjel se călesc în ulei si apoi se adaugă carnea.

Se potriveşte gustul de sare şi piper si se ia de pe foc. Se lasă să se răcorească şi se pune oul, după care se amestecă.

Se umplu vinetele cu amestecul de carne şi legume si se pun în tavă. Se adaugă roşiile si rozmarinul, restul de ulei, puţină apă si se dă la cuptor.

Vinete umplute cu carne si legume

Vinete_umplute_cu_carne_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.