Vinete umplute cu brânză

Printeaza

Vinete umplute cu brânză din: vinete, telemea de vaca, oua, cascaval, marar, ulei.

Ingrediente:Vinete_umplute-cu_branza

  • 2 vinete
  • 300 g telemea de vaca
  • 2 oua
  • 4 linguri cascaval ras
  • 1/2 legatura marar
  • o lingura ulei

 

Mod de preparare:

Se spală vinetele şi se taie în două pe lung. Cu o linguriţă sau un cuţitaş se scoate mie¬zul care se toacă mărunt. Telemeaua se rade şi se amestecă cu miezul de vinete şi apoi cu ouăle bătute. Vinetele scobite se ung cu ulei şi apoi se umplu cu amestecul de brânză şi ouă.

Se dau la cuptor pentru 25 de minute. Cu 10 minute înainte de a fi gata, se scoate tava cu vinete şi se presară caşcavalul ras. Se servesc apoi cu mărar fin tocat.

Vinete umplute cu brânză

Vinete_umplute-cu_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.