Vinete umplute cu branza ricotta si rodii

Printeaza

Vinete umplute cu branza ricotta si rodii din: vinete, branza ricotta, usturoi, seminte de chimen, cimbrisor, rodii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Vinete_umplute_cu_branza_ricotta_si_rodii

  • 2 vinete mari
  • 300 g branza ricotta
  • 1 catel de usturoi
  • seminte de chimen
  • cimbrisor verde
  • 2 rodii
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală vinetele, şterge-le -şi taie-le pe lung, în jumătăţi. Sărează-le, pune-le în tigaia încinsă şi lasă-le 10 minute cu capac să se înmoaie. Toarnă 1/2 pahar de apă şi înăbuşă-le zece minute. Cu o lingură, scoate miezul, toacă-l cu un cuţit de lemn, adaugă sare, piper.

Amestecă brânză şi usturoiul zdrobit şi tocat mărunt. Umple vinetele cu această compoziţie şi presară boabe de rodie, seminţe de chimen şi cimbrişor proaspăt.

Vinete umplute cu branza ricotta si rodii

Vinete_umplute_cu_branza_ricotta_si_rodii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.