Vinete umplute cu ardei si brânză

Printeaza

Vinete umplute cu ardei si brânză din: vinete, ardei grasi, ceapa, branza de vaci, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Vinete_umplute_cu_ardei_si_brânza

  • 4 vinete
  • 4 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 200 g branza de vaci
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli bine vinetele, le ungi cu ulei şi le înveleşti în tolie de aluminiu. Aşezi vinetele într-o tavă şi le laşi la cuptor aproximativ 35-40 de minute. Apoi le laşi să se răco­rească puţin şi le tai pe jumătate pe lungime. Scoţi cu grijă pulpa şi o amesteci uşor cu brânza de vaci, ceapa tocată şi ardeiul tăiat cubuleţe.

Potriveşti gustul de sare şi de piper, apoi umpli vinetele. Mai laşi vinetele la cuptor pentru câteva minute. Serveşti vinetele fie calde, fie reci, cu verdeaţă deasupra.

Vinete umplute cu ardei si brânză

Vinete_umplute_cu_ardei_si_brânza

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Nu-mi plac vinetele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.