Vinete umplute cu ciuperci

Printeaza

O reteta de vinete umplute cu ciuperci din: vinete, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei, patrunjel verde, faina, cascaval, ou, sare si piper.

Ingrediente:

  • 2 vinete mai mari
  • 300 g ciuperci albe de cultura
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingurita faina
  • 50 g cascaval ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi vinetele întregi timp de 3 minute, scoateti-le din apă, lăsaţi-le să se răcească, apoi tăiaţi-le în jumătăţi, pe lungime şi scobiţi cu o lingură miezul. Căliţi în ulei ciupercile tăiate în feliuţe, ceapa şi usturoiul tocate mărunt, pătrunjelul verde şi miezul de vinete tocat.

Lăsaţi amestecul la răcit şi adăugaţi în el făina şi oul bătut. Amestecaţi şi umpleţi cu acest amestec jumătăţile de vinete şi puneţi-le într-o tavă, pe hârtie de copt. Presăraţi deasu­pra caşcaval ras şi puneţi tava la cuptor pentru 15 minute, până când se gratinează.

Vinete umplute cu ciuperci

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • vinete umplute cu ciuperci
  • vinete umplute cu ciuperci la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.