Vinete pane umplute cu branză

Printeaza

Vinete pane umplute cu branză

Ingrediente:Vinete pane umplute cu branza

  • 2 vinete
  • 200 g branză topită
  • 2-3 ouă
  • 150 g pesmet
  • 50 ml ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli bine vinetele, le tai felii de 1 cm, le presari cu sare si le lasi intr-o strecurătoare ca sa-si lase bine zeama. Le lasi astfel o ora, cupa care le calesti in mai multe ape reci si le usuci bine cu un şervet sau un prosop curat.

Aşezi apoi o felie de branză topita intre doua felii de vinete, le treci mai intai prin ou batut, apoi prin pesmet si le prajesti in ulei incins, cate 3-4 minute pe fiecare parte.

Le serveşti calde sau reci, cu salata verde, cu rosii sau cu alte cruditati care iti plac.

Vinete pane umplute cu branză

Vinete pane umplute cu branza

Pofta bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.