Vinete marinate cu usturoi si patrunjel

Printeaza

Vinete marinate cu usturoi si patrunjel din: vanata, ardei, otet, usturoi, patrunjel, ulei de masline, sare.

Ingrediente:Vinete marinate cu usturoi si patrunjel

  • 1 vânătă mare
  • 1 ardei iute roşu
  • 1/2 ardei capia
  • 3 linguri de oţet balsamic
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 fire de pătrunjel
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală vânătă şi tai-o bastonaşe. Dă-le prin sare, lasă-le astfel o jumătate de oră, apoi tamponează-le cu un şervet de excesul de apă, pune-le într-un castron şi stropeşte-le cu două linguri de oţet balsamic şi o lingură de ulei
de măsline.

Separat, taie mărunt usturoiul, ardeiul iute şi ardeiul capia, apoi amestecă-le cu pătrunjel tocat, o lingură de ulei de măsline şi una de oţet balsamic.

Trage bastonaşele de vânătă la tigaie, iar la servire amestecă-le cu sosul de usturoi şi ardei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.