Vinete in suc de rosii

Printeaza

Vinete in suc de rosii din: vinete, sare, suc de rosii.

Ingrediente:Vinete in suc de rosii

  • vinete
  • sare
  • suc de rosii

 

 

Mod de preparare:

Se taie vinetele în lung, în jumătăţi şi apoi felii nu prea groase, care se aşează într-un vas, se presară cu sare, se amestecă şi apoi se lasă o oră ca să se scurgă zeama amară.

Se spală, se storc într-un şervet foarte curat şi se opăresc în apa clocotită cu sare, unde se lasă 10-15 minute. Se scot, se scurg de apă, se aşează în borcane şi se acoperă cu sucul de roşii.

Se închid cu folie adezivă. Se fierb la bain-marie în prima zi 35 minute, iar a doua zi, 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.